compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 1-12 t/m 7-12
Film van de week!
MENU

Competencia oficial

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Competencia oficial

Penélope Cruz (Lola Cuevas) en Antonio Banderas (Félix Rivero)

Penélope Cruz (Lola Cuevas) en Antonio Banderas (Félix Rivero)

Delen op facebook
Competencia oficial
Nederlandse première: 13-10-2022
Argentinië, Spanje, 2021, 115 min,

In Competencia Oficial wil een puissant rijke zakenman eeuwige roem en maatschappelijk aanzien en wil daarom een grensverleggende film maken. Hij huurt de beroemde filmmaker Lola Cuevas en twee bekende acteurs met enorme ego's: Hollywood-ster Félix Rivero en de theater nestor Iván Torres. De legendes botsen steeds weer door een reeks hilarische tests van Lola.

Competencia oficial trailer

Trailer van Competencia oficialBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Competencia oficialhttps://i1.ytimg.com/vi/GhY8FBfFpqE/hqdefault.jpg2022-09-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Competencia oficial - Bioscopen, Tijden & Tickets

Competencia oficial in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

In de hoop op eeuwige roem heeft een miljardair zijn zinnen gezet op het maken van een filmhit en stelt hiervoor een all-star team samen. Hij huurt de beroemde filmmaker Lola Cuevas in om het ambitieuze project in goede banen te leiden. Daarbij worden er twee grote acteurs met nog grotere ego’s geregeld: Hollywood hartenbreker Félix Rivero en de grensverleggende theateracteur Iván Torres. Beiden zijn legendarisch, maar bepaald niet de beste vrienden. Lola stelt ze ter voorbereiding op de draaidagen in een reeks steeds excentriekere uitdagingen op de proef. Hierbij worden Felix en Iván met zowel elkaar als hun eigen prestaties geconfronteerd en is het maar de vraag of er nog iemand overblijft als de camera’s straks echt beginnen te draaien.

Productiemaatschappij: The MediaPro Studio

Cast & Regisseur