compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Constructing Albert

Constructing Albert

***1/20
Waardering: 3.3/5

documentaire

Pitch van Constructing Albert
Constructing Albert: Albert Adrià (Zichzelf)
Constructing Albert: Albert Adrià (Zichzelf)
Delen op facebook
Constructing Albert
Nederlandse première: 17-5-2018
Spanje, 2017, 82 min,
Als El Bulli, een van de beste restaurants in de wereld, sluit, opent Albert Adrià, jongere broer van de veel beroemdere chef Ferran Adrià, zijn eigen restaurant. Hij wil daar niets minder dan het beste restaurant van de wereld van maken.
trailer en bijzonderheden over Constructing Albert
El Bulli werd gezien als een van de meest innovatieve restaurants ter wereld. Topchef Ferran Adrià maakte daar onder meer gebruik van moleculaire gastronomie, waarbij scheikunde en natuurkunde wordt toegepast bij het bereiden van voedsel.
Aanloop van Constructing Albert
Dit is het regiedebuut van zowel Laura Collado als Jim Loomis.
BioscoopAgenda van Constructing Albert

Constructing Albert in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Constructing Albert zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Documentaire over Albert Adrià, de broer van de wereldberoemde chefkok Ferran Adrià, die uit de schaduw van zijn broer stapt en een eigen restaurant opent dat het beste restaurant ter wereld moet worden.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Nadat El Bulli, het grootste restaurant in de geschiedenis, sluit, probeert chef Albert Adrià uit de schaduw van zijn oudere broer, de wereldberoemde Chef Ferran Adrià, te stappen. ‘s Werelds meest ondergewaardeerde chef gaat op zoek naar zijn eigen succes met als doel: een van de beste restaurants ter wereld openen. Albert brengt vervolgens een revolutie teweeg in de manier waarop eten wordt ervaren.