compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 23-6 t/m 29-6
Film van de week!
MENU

Constructing Albert

***1/20
Waardering: 3.3/5

Pitch van Constructing Albert

Albert Adrià (Zichzelf)

Albert Adrià (Zichzelf)

Delen op facebook
Constructing Albert
Nederlandse première: 17-5-2018
Spanje, 2017, 82 min,

Als El Bulli, een van de beste restaurants in de wereld, sluit, opent Albert Adrià, jongere broer van de veel beroemdere chef Ferran Adrià, zijn eigen restaurant. Hij wil daar niets minder dan het beste restaurant van de wereld van maken.

Constructing Albert trailer en bijzonderheden

El Bulli werd gezien als een van de meest innovatieve restaurants ter wereld. Topchef Ferran Adrià maakte daar onder meer gebruik van moleculaire gastronomie, waarbij scheikunde en natuurkunde wordt toegepast bij het bereiden van voedsel.

Trailer van Constructing AlbertBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Constructing Alberthttps://i1.ytimg.com/vi/vl1rTrl0nxw/hqdefault.jpg2018-05-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is het regiedebuut van zowel Laura Collado als Jim Loomis.

Synopsis distributeur

Nadat El Bulli, het grootste restaurant in de geschiedenis, sluit, probeert chef Albert Adrià uit de schaduw van zijn oudere broer, de wereldberoemde Chef Ferran Adrià, te stappen. ‘s Werelds meest ondergewaardeerde chef gaat op zoek naar zijn eigen succes met als doel: een van de beste restaurants ter wereld openen. Albert brengt vervolgens een revolutie teweeg in de manier waarop eten wordt ervaren.

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur