compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Crazywise

Pitch

De documentaire Crazywise onderzoekt wat we kunnen leren van mensen over de hele wereld die hun psychologische crisis hebben omgezet in een positieve transformatieve ervaring. De traditionele wijsheid van inheemse volkeren is vaak in tegenspraak met de westerse opvattingen over een geestelijke gezondheidscrisis.
Delen op facebook
Crazywise
Ecuador, Mongolië, Russische Federatie, Verenigde Staten, 2016, 82 min,

Crazywise trailer en bijzonderheden

Phil Borges volgt twee jonge mensen, Adam en Ekhaya, op hun weg en worsteling naar herstel. Aan de hand van interviews met gerenommeerde professionals in de geestelijke gezondheidszorg — onder meer Gabor Mate, Robert Whitaker en Roshi Joan Halifax — komt de geestelijke gezondheidscrisis in Amerika aan bod, die wordt gedomineerd door biomedische psychiatrie. Bij sommige culturen worden psychotische kenmerken soms gezien als kansen voor sjamanisme en meditatie als mogelijk alternatief voor psyche-farmaca wordt in enkele gevallen onderzocht.

Trailer van CrazywiseBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Crazywisehttps://i1.ytimg.com/vi/UVPe_ED9nRg/hqdefault.jpg2021-06-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Mensenrechtenfotograaf en filmmaker Phil Borges maakte eerder de korte video documentaire "Postcards from Heaven" (2010).

Crazywise - Bioscopen, Tijden & Tickets

Crazywise in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Crazywise zien? Koop of huur de film hier:De traditionele wijsheid van inheemse volkeren is vaak in tegenspraak met de westerse opvattingen over een geestelijke gezondheidscrisis.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Crazywise (presents)

Cast & Regisseur