compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Cry Macho

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van Cry Macho

Delen op facebook
Cry Macho
Nederlandse première: 28-10-2021
Verenigde Staten, 2021, 104 min,

In Cry Macho wordt een aan lager wal geraakte paardenfokker - die ooit eenmalig optrad als rodeoster - ingeschakeld om de zoon van zijn ex-baas weg te halen bij de alcoholische moeder in Mexico. Op weg terug naar Texas doorkruisen het tweetal landelijk Mexico en wordt de reis een wijze tocht.

Bekijk bij:

Cry Macho trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op het boek 'Cry Macho' (1975) van N. Richard Nash, een bewerking van de filmscript van de schrijver welke afgewezen was door 20th Century Fox. Vlak voor zijn overlijden in 2000 bood Nash de script weer aan verschillende filmstudio's.
Al ruim 30 jaar werden er pogingen ondernomen om het boek te filmen, zo sneuvelde een project met acteur Roy Scheider in de hoofdrol in 1991 en een met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol in 2011.

Trailer van Cry MachoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Cry Machohttps://i1.ytimg.com/vi/D_8z890vjsI/hqdefault.jpg2021-09-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur en acteur Clint Eastwood regisseerde en acteerde eerder in The Mule (2018), Trouble with the Curve (2012), Gran Torino (2008) en Space Cowboys (2000), iets waarmee hij begonnen is in 1970 met Play Misty for Me (1971).

Cry Macho - Bioscopen, Tijden & Tickets

Cry Macho in de bioscoop

Synopsis distributeur

Warner Bros. Pictures brengt de hartverwarmende en aangrijpende film Cry Macho uit, van regisseur/producent Clint Eastwood.
In de film speelt Eastwood de rol van Mike Milo, een voormalige rodeoster en paardenfokker die in 1979 een klus aanneemt van zijn oude baas om diens zoontje vanuit Mexico terug naar Texas te halen. Op hun weg naar huis zijn ze genoodzaakt de binnenwegen te nemen en blijkt hun reis uitdagender uit te pakken dan ze hadden vermoed. De uitgebluste rodeorijder leert onverwacht nieuwe mensen kennen en maakt een emotioneel louterende ervaring door.

Productiemaatschappij: Albert S. Ruddy Productions, Daniel Grodnik Productions, Malpaso Productions, QED International

Cast & Regisseur