compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Dancing Arabs

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatie

Pitch van Dancing Arabs

Ali Suliman (Salah)

Ali Suliman (Salah)

Delen op facebook
Dancing Arabs
Nederlandse première: 4-6-2015
Israël, 2014, 103 min,

De jonge Eyad (Tawfeek Barhom) wordt toegelaten tot een prestigieuze Joodse school. Alleen komt hij uit een arm Arabisch dorp en heeft hij moeite om zijn plek te vinden binnen de Joodse cultuur op de school. Zijn klasgenoten bekijken hem met argusogen en grijpen iedere mogelijkheid aan om hem belachelijk te maken. En dan ontmoet Eyad de mooie Naomi (Daniel Kitsis).

Bekijk bij:

Cinemember

Dancing Arabs trailer en bijzonderheden

Deze film is geschreven door Sayed Kashua, die ook het boek met dezelfde titel schreef. Kashua baseerde het verhaal op zijn eigen ervaringen.

Trailer van Dancing ArabsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dancing Arabshttps://i1.ytimg.com/vi/ZaZAjmTWjlc/hqdefault.jpg2015-04-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Eran Riklis won met zijn film The Syrian Bride (2004) talloze prijzen op onder meer de filmfestivals van de Israeli Film Academy, het Bangkok International Film Festival en het Internationale Filmfestival van Gent.

Dancing Arabs - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dancing Arabs in de bioscoop

Wil je Dancing Arabs zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

De jonge Eyad heeft moeite met de plotselinge cultuurshock van zijn nieuwe school. Als hij dan ook nog eens verliefd wordt op een Joods meisje is de chaos compleet. Van regisseur Eran Riklis.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: B-MAC, Just Temptation, Konken Studios, Optical Art, Pyramide Distribution, September Film, United Channel Movies, ZDF/Arte

Cast & Regisseur

Nieuws over Dancing Arabs