compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 15-4 t/m 21-4
Film van de week!
MENU

Dandelion

Pitch

De zelfdestructieve Mason ontmoet het aardige, vitale meisje Danny. Er lijkt iets moois te kunnen opbloeien tussen de twee. Dan rijdt Masons vader per ongeluk een man aan die overlijdt. Mason schiet te hulp en besluit zich op te offeren voor zijn vader. Hij wordt veroordeeld tot twee jaar jeugdgevangenis...
Delen op facebook
Dandelion
Verenigde Staten, 2004, 97 min,

bijzonderheden

Regisseur Mark Milgard wilde met zijn onafhankelijke speelfilmdebuut zaken als schoonheid en de chaos van de liefde behandelen, en heeft de film bewust op prachtige buitenlocaties gedraaid. De gelaagde, soms gecompliceerde personages worden vol overtuiging door de acteurs neergezet, waarbij vooral Vincent Kartheiser (Mason) en Taryn Manning (Danny) genoemd moeten worden.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Mark Milgard begon zijn carrière in de entertainmentindustrie met het oprichten van de onafhankelijke platenmaatschappij Lakeshore Records, een label dat veel filmsoundtracks produceerde. Sinds 1999 richt Milgard zich op het schrijven en regisseren van films. 'Dandelion' is zijn debuut als regisseur.

Dandelion - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dandelion in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Dandelion zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Outsiders vinden elkaar in familiedrama, gesitueerd in het weidse landschap van de Amerikaanse Midwest. Over een disfunctioneel gezin waarin pa zijn zoon de schuld geeft van een door hem veroorzaakt ongeluk.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Ballistic Media Group, Ruth Pictures LLC

Cast & Regisseur

Arliss Howard

Luke Mullich
Taryn Manning

Danny Voss
Vincent Kartheiser

Mason Mullich
Mare Winningham

Layla Mullich
Mark Milgard

Regisseur