compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Darkest Hour

Darkest Hour

***1/20
Waardering: 3.8/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarGrof taalgebruikAngst

biografie, drama, filmhuis, historie, oorlog

Pitch van Darkest Hour
Gary Oldman (Winston Churchill)
Gary Oldman (Winston Churchill)
Delen op facebook
Darkest Hour
Nederlandse première: 18-1-2018
Groot-Brittannië, 2017, 125 min,
Als kersverse premier van Groot-Brittannië moet Winston Churchill de belangrijkste keuze van zijn leven maken. Sluit hij vrede met de nazi's of verklaart hij hen de oorlog?
Darkest Hour trailer en bijzonderheden
Gary Oldman is, om de gezette Winston Churchill te vertolken, 'dik' gemaakt met protheses en make-up, die net zo zwaar waren als de helft van zijn eigen gewicht.
Aanloop
Darkest Hour - Bioscopen, Tijden & Tickets

Darkest Hour in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Darkest Hour zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 10 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Vlak nadat hij premier van Groot-Brittannië is geworden, moet Winston Churchill (Gary Oldman) een allesbepalende beslissing maken. Sluit hij een vredesverdrag met de nazi's of vecht hij voor zijn idealen?Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill (Gary Oldman) meteen één van zijn zwaarste beproevingen doorstaan: hij moet kiezen of hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten.

Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill (Gary Oldman) meteen één van zijn zwaarste beproevingen doorstaan: hij moet kiezen of hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten. Terwijl de nazi’s West-Europa binnenvallen en de dreiging van een invasie voelbaar is, heeft Churchill te maken met een onvoorbereid volk en een sceptische koning. Bovendien is zijn eigen politieke partij tegen hem aan het samenspannen. Churchill moet zijn moeilijkste dieptepunt overwinnen en een natie achter zich zien te krijgen in een poging de wereldgeschiedenis te veranderen.