compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Darkest Hour

***1/20
Waardering: 3.8/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film Darkest Hour

Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarGrof taalgebruikAngst

biografie, drama, filmhuis, historie, oorlog

Wil je Darkest Hour zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 10 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Vlak nadat hij premier van Groot-Brittannië is geworden, moet Winston Churchill (Gary Oldman) een allesbepalende beslissing maken. Sluit hij een vredesverdrag met de nazi's of vecht hij voor zijn idealen?Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill (Gary Oldman) meteen één van zijn zwaarste beproevingen doorstaan: hij moet kiezen of hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten.

Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill (Gary Oldman) meteen één van zijn zwaarste beproevingen doorstaan: hij moet kiezen of hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten. Terwijl de nazi’s West-Europa binnenvallen en de dreiging van een invasie voelbaar is, heeft Churchill te maken met een onvoorbereid volk en een sceptische koning. Bovendien is zijn eigen politieke partij tegen hem aan het samenspannen. Churchill moet zijn moeilijkste dieptepunt overwinnen en een natie achter zich zien te krijgen in een poging de wereldgeschiedenis te veranderen.