compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU

De Bellinga's: Huis op stelten

Voor alle leeftijden

Pitch van De Bellinga's: Huis op stelten

Delen op facebook
De Bellinga's: Huis op stelten
Nederlandse première: 3-8-2022
Nederland, 2022, 65 min,

In De Bellinga's: Huis op stelten proberen dieven de gouden winnaarsbeker stelen voor beste vloggers van het jaar, die de de vloggers van het gezin Bellinga hadden verovert.

De Bellinga's: Huis op stelten trailer

Trailer van De Bellinga's: Huis op steltenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Bellinga's: Huis op steltenhttps://i1.ytimg.com/vi/RU4dfGL9K_0/hqdefault.jpg2022-07-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De Bellinga's: Huis op stelten - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Bellinga's: Huis op stelten in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

De familievloggers Bellinga worden verkozen tot beste vloggers van het jaar. Terwijl papa Daniël en mama Fara de prijs vieren met een weekendje weg, zien de boeven Sam en Bram groen van jaloezie. Ze smeden een plannetje om de gouden winnaarsbeker te stelen. Nu alleen de kinderen thuis zijn en met oppas Bets het huis op stelten zetten, moet inbreken toch een eitje zijn. Maar dat is buiten Luan en Lucilla Bellinga gerekend. Met ingenieuze plannetjes en vallen zetten ze alles op alles om hun huis, de beker en zusje Luxy en broertje Lucius te beschermen.

Productiemaatschappij: Jabadoo

Cast & Regisseur