compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU

De Bellinga's: Vakantie op stelten

Voor alle leeftijden

Pitch van De Bellinga's: Vakantie op stelten

Delen op facebook
De Bellinga's: Vakantie op stelten
Nederlandse première: 12-7-2023
Nederland, 2023, 70 min,

In De Bellinga's: Vakantie Op Stelten het gezin Bellinga gaat voor een droomreis naar Frankrijk, maar papa Daniël raakt het vakantiegeld kwijt. Daniël probeert de reis te vertragen, buurvrouw Bets heeft een plan B. Maar heb je eigenlijk luxe nodig voor een leuke vakantie.

Bekijk bij:

De Bellinga's: Vakantie op stelten trailer en bijzonderheden

Het gezin Bellinga uit Raalte is een begrip op YouTube en social media. Ze hebben een eigen kanaal met meer dan 630.000 abonnees en ontvingen in 2018 een VEED Award voor hun dagelijkse vlogs. Sommigen van hun vlogs werden miljoenen keren bekeken. Daarnaast maken zij muziekvideos en treden op in het theater.

Trailer van De Bellinga's: Vakantie op steltenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Bellinga's: Vakantie op steltenhttps://i1.ytimg.com/vi/OvdcGydXiDQ/hqdefault.jpg2023-06-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De eerste bioscoopfilm De Bellinga's: Huis op stelten eindigde zelfs in de top 5 van best bezochte familiefilms in 2022.

De Bellinga's: Vakantie op stelten - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Bellinga's: Vakantie op stelten in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je De Bellinga's: Vakantie op stelten zien? Koop of huur de film hier:Tijdens een luxe droomreis naar Frankrijk van het gezin, ontdekken de gezinsleden dat papa Daniël is het vakantiegeld kwijtgeraakt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een gloednieuwe bioscoopfilm met de immens populaire familievloggers Bellinga in de hoofdrol. Het gezin maakt zich op voor de zomervakantie, maar dat verloopt helemaal niet zonder slag of stoot. Een film vol met nieuwe, catchy liedjes!

Het is vakantie en de hele familie Bellinga heeft de koffers gepakt voor een luxe droomreis naar Frankrijk. Ze hebben er megaveel zin in, maar weten nog niet dat papa Daniël per ongeluk het vakantiegeld is kwijtgeraakt. Terwijl Daniël probeert om de reis te vertragen, heeft Buurvrouw Bets een plannetje bedacht om het verloren geld snel terug te verdienen. Als dat op tijd lukt, kan de vakantie toch nog doorgaan! Ondertussen komen Luan en Lucilla er dankzij een heel speciaal koffertje en de Bellinga Vakantie Bucketlist achter dat je eigenlijk helemaal geen luxe nodig hebt voor een superleuke zomervakantie.

Productiemaatschappij: Jabadoo

Nieuws over De Bellinga's: Vakantie op ste..