compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

De beroemde bereninvasie van Sicilië

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van De beroemde bereninvasie van Sicilië

De beroemde bereninvasie van Sicilië filmstill

De beroemde bereninvasie van Sicilië filmstill

Delen op facebook
De beroemde bereninvasie van Sicilië
Nederlandse première: 18-12-2019
Frankrijk, Italië, 2019, 82 min,

Om zijn zoon te redden die door jagers in de Siciliaanse bergen is gekidnapt, besluit Léonce, de Berenkoning, het land van de mensen binnen te vallen met de hulp van zijn clan.

Bekijk bij:

Cinemember

De beroemde bereninvasie van Sicilië trailer en bijzonderheden

De film heeft Junior Giraldillo en Special Jury Mention award gewonnen tijdens Seville European Film Festival (2019). Het karakter van Almerina verscheen niet in de roman waarop de film is gebaseerd. Onder de foto's die in het koninklijk paleis hangen, zijn enkele illustraties van Dino Buzzati, auteur van de originele roman.

Trailer van De beroemde bereninvasie van SiciliëBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De beroemde bereninvasie van Siciliëhttps://i1.ytimg.com/vi/_e9B3K4OZOE/hqdefault.jpg2019-10-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regisseur van de film is Lorenzo Mattotti je kan hem kennen van Peur(s) du noir (2007). De stemacteur is Leïla Bekhti je kan haar kennen van 'Chanson douce' (2019) en van La lutte des classes (2019).

De beroemde bereninvasie van Sicilië - Bioscopen, Tijden & Tickets

De beroemde bereninvasie van Sicilië in de bioscoop

Wil je De beroemde bereninvasie van Sicilië zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In de film De beroemde bereninvasie van Sicilië wordt de zoon van de Léonce, de Berenkoning gekidnapt door jagers. Om zijn zoon te redden besluit hij het land van de mensen binnen te vallen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De fantasierijke en stoere animatiefilm De Beroemde bereninvasie van Sicilië is gebaseerd op het boek van Dino Buzzati. Regisseur Lorenzo Mattotti maakte van het spannende avontuur een visueel spektakel over een berenvolk dat naar de mensenwereld trekt om de ontvoerde zoon van hun koning op te sporen.

De fantasierijke en stoere animatiefilm De Beroemde bereninvasie van Sicilië is gebaseerd op het boek van Dino Buzzati. RegisseurLorenzo Mattotti maakte van het spannende avontuur een visueel spektakel over een berenvolk dat naar de mensenwereld trekt om de ontvoerde zoon van hun koning op te sporen. Lang geleden verdween Tonio, de zoon van de berenkoning Leonzio. Vastberaden om zijn zoon terug te vinden, vertrekt Koning Leonzio samen met het berenvolk richting de mensenwereld voordat de strenge winter aanbreekt. Een onbetrouwbare tovenaar, een reusachtig zeemonster en een sluwe mensenkoning maken het de beren haast onmogelijk de mensenwereld te bereiken en naar Tonio te zoeken. Maar Leonzio geeft niet op. Uiteindelijk bevalt het leven onder de mensen de beren wel. Tot ze de slechte gewoontes van de mensen beginnen over te nemen.
De Beroemde bereninvasie van Sicilië werd geselecteerd voor het Cannes Filmfestival in de sectie Un Certain Regard, en voor het kinderfilmfestival Cinekid.

Productiemaatschappij: France 3 Cinéma, Indigo Film, Piste Rouge (sound post-production), Prima Linéa Productions