compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 26-5 t/m 1-6
Film van de week!
MENU

De Beveiligers

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van De Beveiligers

De Beveiligers filmstill

De Beveiligers filmstill

Delen op facebook
De Beveiligers
Nederlandse première: 8-11-2018
Nederland, 2018, 70 min,

Overal hangen er in steden beveixigeningscamera's en overal staan beveiligers. Zijn we veilig of is er sprake van schijnveiligheid.

De Beveiligers trailer en bijzonderheden

Regisseur Anneloek Sollart filmde vijf personen die ons veilig moeten houden, waaronder een persoonsbeveiliger van Geert Wilders en de securitymanager van de kerncentrale in Borssele.

Trailer van De BeveiligersBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Beveiligershttps://i1.ytimg.com/vi/D_B19GyEmmk/hqdefault.jpg2018-10-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Anneloek Sollart maakte eerder Rauw (2008) en "Rauwer" (2012).

De Beveiligers - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Beveiligers in de bioscoop

Synopsis distributeur

In steden hangen beveiligingscamera’s op straat en in het openbaar vervoer, politici worden dag en nacht bewaakt, maar zijn beveiligers in staat om ons te beschermen of leveren ze vooral schijnveiligheid?

In steden hangen beveiligingscamera’s op straat en in het openbaar vervoer, politici worden dag en nacht bewaakt en de kans op een aanslag in Nederland is reëel. Beveiliging lijkt vanzelfsprekend en vooral nodig. Zijn beveiligers in staat om ons te beschermen of leveren ze vooral schijnveiligheid? Regisseur Anneloek Sollart (o.a. Rauw en Rauwer) filmde voor De beveiligers vijf personen die ons veilig moeten houden, waaronder een persoonsbeveiliger van Geert Wilders en de securitymanager van de kerncentrale in Borssele. De documentaire laat zien hoe in Nederland angst en veiligheid een spel met elkaar spelen.

Productiemaatschappij: Basalt Film

Cast & Regisseur