compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 14-3 t/m 20-3
WEB | mobiel
Arctic - Film van de week!
MENU
Home > Films > De Beveiligers

De Beveiligers

Niet voor personen jonger dan 16 jaar

documentaire, filmhuis

Pitch van De Beveiligers
De Beveiligers filmstill
De Beveiligers filmstill
Delen op facebook
De Beveiligers
Nederlandse première: 8-11-2018
Nederland, 2018, 70 min,
Overal hangen er in steden beveixigeningscamera's en overal staan beveiligers. Zijn we veilig of is er sprake van schijnveiligheid.
trailer en bijzonderheden over De Beveiligers
Regisseur Anneloek Sollart filmde vijf personen die ons veilig moeten houden, waaronder een persoonsbeveiliger van Geert Wilders en de securitymanager van de kerncentrale in Borssele.
Aanloop van De Beveiligers
Regisseur Anneloek Sollart maakte eerder Rauw (2008) en "Rauwer" (2012).
BioscoopAgenda van De Beveiligers

De Beveiligers in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je De Beveiligers zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Overal hangen er in steden beveixigeningscamera's en overal staan beveiligers. Zijn we veilig of is er sprake van schijnveiligheid.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In steden hangen beveiligingscamera’s op straat en in het openbaar vervoer, politici worden dag en nacht bewaakt, maar zijn beveiligers in staat om ons te beschermen of leveren ze vooral schijnveiligheid?

In steden hangen beveiligingscamera’s op straat en in het openbaar vervoer, politici worden dag en nacht bewaakt en de kans op een aanslag in Nederland is reëel. Beveiliging lijkt vanzelfsprekend en vooral nodig. Zijn beveiligers in staat om ons te beschermen of leveren ze vooral schijnveiligheid? Regisseur Anneloek Sollart (o.a. Rauw en Rauwer) filmde voor De beveiligers vijf personen die ons veilig moeten houden, waaronder een persoonsbeveiliger van Geert Wilders en de securitymanager van de kerncentrale in Borssele. De documentaire laat zien hoe in Nederland angst en veiligheid een spel met elkaar spelen.