compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

De Brief voor Sinterklaas

Voor alle leeftijden

Pitch van De Brief voor Sinterklaas

De Brief voor Sinterklaas filmstill

De Brief voor Sinterklaas filmstill

Delen op facebook
De Brief voor Sinterklaas
Nederlandse première: 9-10-2019
Nederland, 2019, 81 min,

Sem wil meedoen met de auditie voor nieuwe pieten. Hij hoopt zo van zijn pestkoppen af te komen, toevallig hebben de pestkoppen het voorzien op de auditie. Als de auditie mislukt zijn er niet genoeg pieten en moet het hele feest afgeblazen worden.

Bekijk bij:

meJane

De Brief voor Sinterklaas trailer en bijzonderheden

In de film kan je de verandering van de Sinterklaas traditie zien omdat je verschillende pieten ziet en niet alleen zwarte pieten.

Trailer van De Brief voor SinterklaasBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Brief voor Sinterklaashttps://i1.ytimg.com/vi/W528JZlz9N4/hqdefault.jpg2019-09-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Lieke van Lexmond ook wel bekend van 'Goede tijden Slechte tijden' (1990) en 'Centraal Medisch Centrum' (2016) is te zien in de film.

De Brief voor Sinterklaas - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Brief voor Sinterklaas in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je De Brief voor Sinterklaas zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Het geliefde Sinterklaas feest dreigt in het water te vallen. Sem en de pieten zetten alles op alles om dat te voorkomen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De feestelijke aankomst van Sinterklaas wordt overschaduwd door een gigantisch probleem: door een groot tekort aan Pieten dreigt de traditie voor eens en altijd te verdwijnen. Sinterklaas zit met zijn handen in het haar: hoe komt hij snel aan nieuwe, goede Pieten? Er zit niets anders op dan een auditie te organiseren, waarbij de goedheiligman opzoek gaat naar nieuwe Pieten: een officiële 'Pietendag'. Sem ziet zijn kans schoon en schrijft onmiddellijk een brief. Als hij een stoere, sterke Piet kan worden dan durven zijn pesters hem vast nooit meer lastig te vallen. Maar wat niemand weet is dat Huibert Jan en zijn 'Mammie' middels een gemeen plan proberen om de Pietendag te saboteren. Gaat het Sem, Patty Pepernoot en piet Bennie lukken om de Pietendag én daarmee het Sinterklaasfeest te redden? Of komt er voor eens en altijd een einde aan het Sinterklaasfeest?

Productiemaatschappij: Messercola Drama & Soap

Nieuws over De Brief voor Sinterklaas