compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > De Familie Slim

De Familie Slim

Voor alle leeftijden

avontuur, familiefilm

Pitch van De Familie Slim
Sara Dol (Vera Slim), Tatum Dagelet (Julia Slim), Harry Piekema (Fritz Slim) en Matheu Hinzen (Max Slim)
Sara Dol (Vera Slim), Tatum Dagelet (Julia Slim), Harry Piekema (Fritz Slim) en Matheu Hinzen (Max Slim)
Delen op facebook
De Familie Slim
Nederlandse première: 6-12-2017
Nederland, 2017, 80 min,
De familie Slim is een echt uitvindersgezin. Maar zoon Max gaat het nog niet zo goed af. Als slechterik Elon Tesilon (Najib Amhali) zijn familie ontvoert, moet Max snel een goede uitvinding bedenken.
trailer
Aanloop van De Familie Slim
Regisseur Roy Poortmans is onder andere bekend van de film Sinterklaas & Diego: Het geheim van de ring. Matheu Hinzen speelde de jonge André Hazes in Bloed, Zweet & Tranen.
BioscoopAgenda van De Familie Slim

De Familie Slim in de bioscoop

Wil je De Familie Slim zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De familie Slim is een echt uitvindersgezin. Maar bij Max (Matheu Hinzen) lukt het nog niet zo goed. Als slechterik Elon Tesilon (Najib Amhali) zijn familie ontvoert, moet Max snel wat bedenken.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
De film gaat over een uitvindersgezin waarvan de jongste zoon Max zich het buitenbeentje voelt van de familie, zijn uitvindingen mislukken altijd.

Max Slim is de jongste zoon van de Familie Slim, een echt uitvindersgezin. Max heeft het idee dat hij altijd in de schaduw staat van zijn grote zus en ouders. Alledrie super slimme uitvinders die elk jaar weer prijzen winnen op Inventicon, het grootste uitvindersfestival van de wereld. Max heeft nog nooit een prijs gewonnen en zijn uitvindingen mislukken altijd of ontploffen zelfs. Wanneer de familie een uitnodiging krijgt voor de 25ste editie van Inventicon, stelt Max voor om niet mee te gaan en alleen thuis te blijven. De uitnodiging blijkt alleen fake te zijn en de familie belandt ergens in Niemandsland. Collega-uitvinder en aartsrivaal Elon Tesilon heeft de familie bewust ‘ontvoerd’ naar een plek ver van de echte Inventicon af. Elon is vastbesloten dat hij dit jaar Inventicon gaat winnen en nu de familie Slim uit de race is, staat niets hem meer in de weg. Behalve Max dan. Gaat het Max lukken om zijn familie te redden met een door hemzelf gemaakte uitvinding?