compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > De Libi

De Libi

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

drama, komedie

Pitch van De Libi
De Libi filmstill
De Libi filmstill
Delen op facebook
De Libi
Nederlandse première: 13-6-2019
Nederland, 2019, 102 min,
Drie jonge mannen zijn klaar om de wereld te bestormen, maar voorlopig moeten ze eerst de meest hippe tent van Amsterdam zien binnen te komen om drie meiden te imponeren. Ze maken zich ook zorgen dat dit hun laatste kwajongens streek samen zal zijn, voordat ze alle kanten uitvliegen.
trailer en bijzonderheden over De Libi
Rapper Hef speelt een belangrijke rol in de film.
Aanloop van De Libi
Eerste speelfilm van regisseur Shady El-Hamus, die naam maakte met de korte films Malik en Nachtschade. Scenarioscrijver Jeroen Scholten van Aschat schreef ook Nocturne (2019).
BioscoopAgenda van De Libi

De Libi in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
De Libi is een trip door Amsterdam, over jongens die groot dromen en op hun eigen manier de wereld willen veroveren.

De Libi is een komische roadmovie waarin je Bilal (Bilal El Mehdi Wahib), Gregg (Danïel Kolf) en Kevin (Oussama Ahammoud) vierentwintig uur lang volgt door Amsterdam. De vrienden kunnen niet wachten tot het echte leven begint - na de eindexamens gaan ze vliegen! Als een paar meisjes Bilal en Gregg uitdagen hen te ontmoeten bij een optreden van Hef in de Jimmy Woo, grijpen ze die kans met beide handen vast. Samen met Kevin zetten ze alles op alles om binnen te komen en zo te bewijzen wat ze waard zijn. De Libi is een film over ontembare levenslust en dromen van een toekomst vol mogelijkheden. Over jongeren die er alles aan doen om door de rest van de wereld gezien te worden.