compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Gijs Blom

Gijs Blom

Gijs Blom: films, nieuws

 

Biografie van Gijs Blom

Gijs Blom is bekend van de prijswinnende film Jongens, Pijnstillers en Nena. Ook maakte hij een korte film genaamd Escapade, waarvan hij de regie deed en het script schreef.

Gijs Blom In het nieuws

Grootste nederlandse film vervroegd in de bios

26-10-2020 De epische oorlogsfilm DE SLAG OM DE SCHELDE verschijnt op 17 december in de bioscoop. Met een budget van €14 miljoen is de film de allergrootste Nederlandse film van de afgelopen 10 jaar. De cast bestaat onder andere uit Gijs Blom, Susan Radder, Jamie Flatters en Tom Felton.

TV-tip: Jongens, 22:50 op NPO3

27-7-2015 Sieger (Gijs Blom) wordt tijdens een zomer verliefd op Marc (Ko Zandvliet). Beide jongens hebben echter moeite om dichter bij elkaar te komen.

Regiedebuut voor Blom

17-12-2014 Gijs Blom heeft zijn regiedebuut beleefd met de internetfilm Escapade. De acteur kennen we van zijn acteerwerk in Jongens en Nena. De short werd met een klein bedrag en in twee maanden tijd gemaakt. Escapade is inmiddels meer dan 30.000 keer bekeken.

(c) September Film

Zes Gouden Kalf nominaties voor Aanmodderfakker

1-10-2014 Gisteravond zijn alle nominaties bekend gemaakt. De film Aanmodderfakker heeft maar liefst zeven nominaties binnen gesleept waaronder die van Beste Film.

Speelweek 39: nieuw in de bioscoop

24-9-2014 Een spannende week, maar liefst vier van de acht films zijn actiefilms. De film van de week is Bloedlink, waarin zich een spannend kat-en-muis-spel voordoet. Pijnstillers is een boekverfilming, naar het gelijknamige boek van Carry Slee.

<  12  >
Laatste filmnieuws

Gijs Blom Feiten

acteur, regisseur
Gijs Blom is bekend van de prijswinnende film Jongens, Pijnstillers en Nena. Ook maakte hij een korte film genaamd Escapade, waarvan hij de regie deed en het script schreef.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

155 films in Amsterdam deze week

155 films in Amsterdam deze week155 films zijn te zien in Amsterdam deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl