compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Vals

Vals

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

thriller

Pitch van Vals
Delen op facebook
Vals
Nederlandse première: 24-1-2019
Nederland, 2018, 97 min,
Zes vrienden plannen een gezellig weekendje in de Ardennen. Ze raken ingesneeuwd en moeten dan wel heel dicht op elkaar zitten. Dan verdwijnen ze, één voor één.
trailer en bijzonderheden over Vals
Vals is gebaseerd op de jeugdthriller van Mel Wallis de Vries uit 2010. Deze werd uitgeroepen tot 'beste jeugdboek' in 2012. In het boek spelen vier meiden de hoofdrol.

De film was eerder gepland om uitte komen in 2015.
Aanloop van Vals
Dennis Bots maakte eerder Achtste-Groepers Huilen niet, Oorlogsgeheimen en Storm: Letters van Vuur. Eerder werkte Bots samen met Alexandra Penrhyn Lowe aan Anubis en het pad der zeven zonden.
BioscoopAgenda van Vals

Vals in de bioscoop

Wil je Vals zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Zes vrienden plannen een gezellig weekendje in de Ardennen. Ze raken ingesneeuwd en moeten dan wel heel dicht op elkaar zitten. Dan verdwijnen ze, één voor één.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Een meidenweekend in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Verhoudingen worden op scherp gezet… weten de vier meiden wel alles van elkaar?

De vriendinnen Kim, Abby, Feline en nieuwkomer Pippa besluiten hun laatste vrije dagen voor het eindexamen door te brengen in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Wat een gezellig meidenweekend had moeten worden, verandert al gauw in een drama. Na een feestje met drie jongens uit een naburig huis is Feline ineens verdwenen. Door een dik pak sneeuw kunnen de meiden geen kant op en ze hebben geen mobiel bereik. Het lijkt erop dat iemand op hen jaagt en de sfeer wordt steeds angstaanjagender. Weten de meiden eigenlijk wel alles van elkaar en hoeveel valsheid kan een vriendschap verdragen? Vals is de verfilming van het ‘beste jeugdboek’ van 2012 (De Jonge Jury), geschreven door de meest succesvolle jeugdthrillerauteur van dit moment - Mel Wallis de Vries.