compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Vals

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Vals

Delen op facebook
Vals
Nederlandse première: 24-1-2019
Nederland, 2018, 97 min,

Zes vrienden plannen een gezellig weekendje in de Ardennen. Ze raken ingesneeuwd en moeten dan wel heel dicht op elkaar zitten. Dan verdwijnen ze, één voor één.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

Vals trailer en bijzonderheden

Vals is gebaseerd op de jeugdthriller van Mel Wallis de Vries uit 2010. Deze werd uitgeroepen tot 'beste jeugdboek' in 2012. In het boek spelen vier meiden de hoofdrol.

De film was eerder gepland om uitte komen in 2015.

Trailer van ValsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Valshttps://i1.ytimg.com/vi/Hg0-PAs-6UU/hqdefault.jpg2018-11-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dennis Bots maakte eerder Achtste-Groepers Huilen niet, Oorlogsgeheimen en Storm: Letters van Vuur. Eerder werkte Bots samen met Alexandra Penrhyn Lowe aan Anubis en het pad der zeven zonden.

Vals - Bioscopen, Tijden & Tickets

Vals in de bioscoop

Synopsis distributeur

Een meidenweekend in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Verhoudingen worden op scherp gezet… weten de vier meiden wel alles van elkaar?

De vriendinnen Kim, Abby, Feline en nieuwkomer Pippa besluiten hun laatste vrije dagen voor het eindexamen door te brengen in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Wat een gezellig meidenweekend had moeten worden, verandert al gauw in een drama. Na een feestje met drie jongens uit een naburig huis is Feline ineens verdwenen. Door een dik pak sneeuw kunnen de meiden geen kant op en ze hebben geen mobiel bereik. Het lijkt erop dat iemand op hen jaagt en de sfeer wordt steeds angstaanjagender. Weten de meiden eigenlijk wel alles van elkaar en hoeveel valsheid kan een vriendschap verdragen? Vals is de verfilming van het ‘beste jeugdboek’ van 2012 (De Jonge Jury), geschreven door de meest succesvolle jeugdthrillerauteur van dit moment - Mel Wallis de Vries.

Productiemaatschappij: Goldman Film, Phanta Film

Nieuws over Vals