compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 25-2 t/m 3-3
Film van de week!
MENU

De Passievrucht

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch

Armin ontdekt dat zijn zoon niet van hem is omdat hij onvruchtbaar is. De enige die de echte vader kan aanwijzen is de moeder, maar zij is al 10 jaar dood. Armin is woedend, jaloers en ontgoocheld en besluit op zoek te gaan naar de vader van zijn zoon. Tijdens zijn zoektocht door het verleden beleeft hij alles opnieuw.
Delen op facebook
De Passievrucht
Nederlandse première: 11-12-2003
Nederland, 2003, 105 min,

bijzonderheden

Auteur Karel Glastra van Loon deed drie maanden over het schrijven van De Passievrucht. Kees van Beijnum, die het boek tot filmscenario bewerkte, had wat meer tijd nodig. Na ruim een jaar was de zesde en definitieve scenarioversie klaar.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Maarten Treurniet begon ooit als geluidstechnicus op de filmacademie. Daar keek hij naar zijn medestudenten van de richting regie en stelde vast: 'Dat kan ik ook'. Sindsdien maakt hij films. 'De Passievrucht' is zijn speelfilmdebuut.

Recensies van De Passievrucht

De Passievrucht - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Passievrucht in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je De Passievrucht zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Armin ontdekt dat zijn zoon niet van hem is omdat hij onvruchtbaar is. Hij besluit op zoek te gaan naar de vader van zijn zoon.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: 24fps Productions

Cast & Regisseur