compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Deadpool 2

Deadpool 2

****1/2
Waardering: 4.8/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie, avontuur, komedie, science fiction

Pitch van Deadpool 2
Josh Brolin (Nathan Summers / Cable)
Josh Brolin (Nathan Summers / Cable)
Delen op facebook
Deadpool 2
Nederlandse première: 17-5-2018
Verenigde Staten, 2018, 120 min,
De rad van de tongriem gesneden superheld Deadpool krijgt te maken met de moorddadige supersoldaat Cable. Deadpool krijgt hulp van een stel ongewone strijders.
trailer en bijzonderheden over Deadpool 2
Josh Brolin speelt de slechterik Cable. Voor deze rol werden eerder Dolph Lundgren, Kurt Russell, Mel Gibson, Alec Baldwin, Bruce Willis, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger en Pierce Brosnan overwogen.
Aanloop van Deadpool 2
Regisseur Tim Miller, die de eerste Deadpool maakte, bedankte voor het regisseren van deel 2 wegens 'creatieve verschillen' met hoofdrolspeler Ryan Reynolds. De keus viel daarom op David Leitch, die eerder onder meer Atomic Blonde (2017) regisseerde. Ryan Reynolds speelde verder nog onder meer in Buried (2010) en The Proposal (2009).
Onze recensie
****0

Recensie Deadpool 2

Twee jaar geleden bevlekte Marvel met onverwacht groot succes zijn eigen superheldennest met de antisuperheldenstripverfilming Deadpool. Hoog tijd voor Deadpool 2. ...lees de volledige recensie
BioscoopAgenda van Deadpool 2

Deadpool 2 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Deadpool 2 zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De gevatte superheld Deadpool (Ryan Reynolds) is terug. Ditmaal om een supersoldaat met een moordmissie te stoppen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Marvel’s grofgebekte huurling is terug!

Marvel’s grofgebekte huurling is terug! Groter, beter en nog vaker zonder broek dan ooit tevoren. Wanneer er een supersoldaat met een moorddadige missie arriveert, wordt Deadpool gedwongen om na te denken over vriendschap, familie en wat het daadwerkelijk betekent om een held te zijn. Dit alles terwijl hij iedereen er 50 tinten grijs van langs geeft. Want soms moet je het vuil spelen om het goede te doen.