compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Deadpool

Deadpool

****1/2
Waardering: 4.5/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie

Pitch van Deadpool
Ryan Reynolds (Wade Wilson / Deadpool)
Ryan Reynolds (Wade Wilson / Deadpool)
Delen op facebook
Deadpool
Nederlandse première: 11-2-2016
Verenigde Staten, 2016, 108 min,
Voormalig speciaal agent Wade Wilson (Ryan Reynolds) werkt als huurling wanneer hij terechtkomt in een bizar experiment. Als de rook optrekt blijkt Wilson een paar unieke eigenschappen erbij te hebben: hij geneest bizar snel en is geestelijk lichtelijk uit balans. Hij neemt het alter ego Deadpool aan en gaat op zoek naar de man die zijn leven overhoop gooide.
trailer en bijzonderheden over Deadpool
Een verfilming van Marvels Deadpool-comics zat al een tijdje in de pijpleiding. In januari 2012 werd een filmpje met testbeelden gemaakt om studiohoofden te overtuigen dat de film een goed idee was. Pas toen de beelden in augustus 2014 op internet verschenen en de fans lyrisch waren over de video, werd de beslissing genomen om de film daadwerkelijk groen licht te geven.
Aanloop van Deadpool
Deadpool is het regiedebuut van Tim Miller. Miller werd in 2005 genomineerd voor de Oscar voor Beste Korte Animatiefilm.
BioscoopAgenda van Deadpool

Deadpool in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Deadpool zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 49 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Voormalig speciaal agent Wade Wilson werkt als huurling wanneer hij terechtkomt in een bizar experiment. Als de rook optrekt blijkt Wilson een paar unieke eigenschappen erbij te hebben: hij geneest bizar snel en is geestelijk lichtelijk uit balans. Hij neemt het alter ego Deadpool aan.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen