compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Death Becomes Her

Death Becomes Her

**1/200
Waardering: 2.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

fantasy, komedie

Pitch van Death Becomes Her
Helen en Madeline hebben een bloedhekel aan elkaar. Madeline is getrouwd met Ernest (Willis), die echter een relatie met Helen (Hawn) heeft. Beide vrouwen zijn van afhankelijk Ernest, die er voor zorgt dat ze er jong uit blijven zien. Wanneer Madeline een middel ontdekt dat het ouder worden tegen gaat, gaat Helen het ook gebruiken. Ze blijken beiden onsterfelijk geworden te zijn...
Delen op facebook
Death Becomes Her
Nederlandse première: 2002
Verenigde Staten, 1992, 104 min,
bijzonderheden over Death Becomes Her
Meryl Streep heeft tijdens de vechtscene per ongeluk een kras op Goldie Hawns wang gemaakt met een schep. Catherine Bell was Isabelli Rosselini's 'body double' in de naaktscenes.
Aanloop van Death Becomes Her
Robert Zemeckis regisseerde ook "I Wanna Hold Your Hand" (1978), Romancing the Stone (1984), Back to the Future (1985), Who framed Roger Rabbit (1988), Back to the Future Part II (1989) en Back to the Future Part III (1990).
BioscoopAgenda van Death Becomes Her

Death Becomes Her in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Death Becomes Her zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Wanneer Madeline (Meryl Streep) een middel ontdekt dat het ouder worden tegen gaat, gaat Helen (Godie Hawn) het ook gebruiken. Ze blijken beiden onsterfelijk geworden te zijn...Meer films op DVD / BR

DVD algemeen