compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Death Wish

Death Wish

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie, drama, misdaad, thriller

Pitch van Death Wish
Death Wish: Bruce Willis (Paul Kersey) en Vincent D'Onofrio (Frank Kersey)
Death Wish: Bruce Willis (Paul Kersey) en Vincent D'Onofrio (Frank Kersey)
Delen op facebook
Death Wish
Nederlandse première: 8-3-2018
Verenigde Staten, 2017, 108 min,
Paul Kersey is een gerespecteerd arts in Chicago. Maar als zijn vrouw en dochter slachtoffer worden van een uiterst gewelddadige roofoverval, verandert hij in een niets ontziende 'vigilante' en neemt hij het recht in eigen hand.
trailer en bijzonderheden over Death Wish
Sylvester Stallone zou eerst de rol van Paul Kersey vertolken. Hij verliet het project echter 'wegens verschil in creatieve opvattingen'. De producers overwogen onder meer de volgende acteurs voor de hoofdrol: Liam Neeson, Russell Crowe, Will Smith, Matt Damon, Benicio Del Toro en Brad Pitt. Uiteindelijk besloten ze met Bruce Willis in zee te gaan.
Aanloop van Death Wish
Dit is een remake van de cultklassieker Death Wish uit 1974, waarin Charles Bronson de hoofdrol speelt. Regisseur Eli Roth is onder meer bekend van de martelhorrorfilm Hostel. Hoofdrolspeler Bruce Willis is bekend van onder andere Pulp Fiction, Die Hard en The Sixth Sense. Tegenspeelster Elisabeth Shue is vooral bekend van haar rol in Leaving Las Vegas. Ook is er een bijrol voor Dean Norris, bekend als Hank in de serie "Breaking Bad".
BioscoopAgenda van Death Wish

Death Wish in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Death Wish zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 25 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Als zijn vrouw en dochter slachtoffer worden van een gewelddadige overval, verandert arts Paul Kersey (Bruce Willis) in een niets ontziende 'vigilante' en neemt hij het recht in eigen hand.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Chirurg Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) heeft dagelijks te maken met de gruwelijke gevolgen van geweld in zijn woonplaats Chicago. Het wordt voor hem persoonlijk wanneer zijn vrouw (Elisabeth Shue) en dochter (Camila Morrone) slachtoffer worden van een overval. Wanneer zijn vrouw overlijdt aan de verwondingen en de politie niets voor hem kan betekenen, weet Kersey één ding zeker: de daders mogen niet ongestraft blijven. Hij besluit het heft in eigen handen te nemen. Vanaf dat moment is geen enkele crimineel in Chicago meer veilig...