compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Delicatessen

Delicatessen

****0
Waardering: 4/5

drama, komedie, romantiek, science fiction

Pitch van Delicatessen
Het bizarre verhaal van een man die via een advertentie werk, en daarmee kost en inwoning, vindt bij een slager. Deze put voor zijn vleesvoorraad uit onvermoede mensen, die bij hem op een advertentie reageren en onze held is ook kandidaat. Probleem is dat de dochter van de slager verliefd op hem wordt. Ze probeert hem voor een tragisch einde te behoeden en één en ander leidt tot een uiterst grappige climax.
Delen op facebook
Delicatessen
Frankrijk, 1991, 99 min,
bijzonderheden over Delicatessen
De film wordt 'gepresenteerd' door Terry Gilliam. Was genomineerd voor een recordaantal filmprijzen en won de meeste, waaronder een César voor beste film. Meesterlijk debuut van Jeunet en Caro.
Aanloop van Delicatessen
Het gerucht gaat dat de film een zwartgallige remake is van "The Delicate Delinquent" de eerste film van Jerry Lewis zonder Dean Martin.
BioscoopAgenda van Delicatessen

Delicatessen in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Delicatessen zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Tijdens een oorlog probeert een slager op creatieve wijze het tekort aan vlees het hoofd te bieden. Wanneer een jonge man verliefd raak op zijn docher compliceren de zaken zich.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen