compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 23-9 t/m 29-9
Film van de week!
MENU

Die göttliche Ordnung

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Die göttliche Ordnung

Delen op facebook
Die göttliche Ordnung
Nederlandse première: 14-9-2017
Zwitserland, 2017, 96 min,

In een Zwitsers dorp in 1971 lijkt de buitenwereld ver weg: er is dan ook weinig meegekregen van de sociale veranderingen in de wereld. Totdat de feministische golf het dorp bereikt en Nora begint te strijden voor het vrouwenkiesrecht.

Bekijk bij:

Cinemember

Die göttliche Ordnung trailer en bijzonderheden

Zwitserland was in 1971 een van de laatste Europese landen die het stemrecht openstelde voor vrouwen. In Nederland werd dit ingevoerd in 1920.

Trailer van Die göttliche OrdnungBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Die göttliche Ordnunghttps://i1.ytimg.com/vi/VHE5QSM6-is/hqdefault.jpg2017-07-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Duitse hoofdrolspeler Marie Leuenberger heeft al een aardige staat van dienst en is actief sinds 2003. In Nederland hebben we haar nog niet eerder in de bioscoop kunnen zien.

Die göttliche Ordnung - Bioscopen, Tijden & Tickets

Die göttliche Ordnung in de bioscoop

Wil je Die göttliche Ordnung zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Een Zwitsers dorp in 1971 heeft weinig meegekregen van de sociale veranderingen in de wereld. Totdat de feministische golf het dorp bereikt en Nora begint te strijden voor het vrouwenkiesrecht. Met Marie Leuenberger.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Zwitserland, 1971. Nora is een jonge huisvrouw die samen met haar man en hun twee zonen in een rustig dorpje woont. Op het Zwitserse platteland hebben ze weinig meegekregen van de wereldwijde sociale onrusten in 1968. Het leven van Nora en de verhoudingen in hun dorp zijn dan ook onveranderd. Totdat de feministische beweging ook haar bereikt en ze begint op te komen voor het vrouwelijk stemrecht en daarbij ook de vrouwen uit het dorp weet te activeren.

Productiemaatschappij: Zodiac Pictures, Zodiac Pictures International

Nieuws over Die göttliche Ordnung