compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Dirty Dancing

Dirty Dancing

**1/200
Waardering: 2.8/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

drama, romantiek

Pitch van Dirty Dancing
Dirty Dancing: Patrick Swayze (Johnny Castle) en Jennifer Grey (Frances 'Baby' Houseman)
Dirty Dancing: Patrick Swayze (Johnny Castle) en Jennifer Grey (Frances 'Baby' Houseman)
Delen op facebook
Dirty Dancing
Nederlandse première: 14-9-2018
Verenigde Staten, 1987, 100 min,
Baby is met haar ouders op vakantie. Ze ontmoet de verveelde dansleraar Johnny Castle van het hotel, maakt kennis met 'dirty dancing' en zet haar eerste passen in de liefde.
trailer
BioscoopAgenda van Dirty Dancing

Dirty Dancing in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Dirty Dancing zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 38 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Baby is met haar ouders op vakantie. Ze ontmoet de verveelde dansleraar Johnny Castle van het hotel, maakt kennis met 'dirty dancing' en zet haar eerste passen in de liefde.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Met het naderende einde van de zomer stijgt de temperatuur in de bioscopen nog een laatste keer met de vertoning van de klassieker Dirty Dancing!

In de zomer van 1963 is Frances 'Baby' Houseman (Jennifer Grey) noodgedwongen met haar ouders op vakantie in het natuurpark Catskills. Om de saaie dagen een beetje draaglijk te maken neemt ze lessen in Merengue dansen. De vakantie lijkt minder saai te worden als ze de verveelde dansinstructeur Johnny Castle (Patrick Swayze) leert kennen. Van Johnny leert ze de passen van een nieuwe dans - dirty dance- en ontdekt hierdoor haar eigen krachten en talenten. Onder invloed van deze dans kan Baby zichzelf- en haar liefde voor Johnny beter uiten...