compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 18-2 t/m 24-2
Film van de week!
MENU

Dr. Jekyll et les Femmes

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarAngst

Pitch

Het verlovingsfeestje van Dr. Jeckyll met Fanny Osbourne wordt verstoord door enkele geheimzinnige moorden in de omgeving. Fanny ontdekt in Jeckylls laboratorium diens geheim, maar zal hem uit liefde volgen in zijn definitieve transformatie.
Delen op facebook
Dr. Jekyll et les Femmes
Duitsland, Frankrijk, 1981, 92 min,

bijzonderheden

Borowczyk past dezelfde bizarre, poetische sensibiliteit toe die zijn andere films ("Goto", "L'Ile D'Amour" en "Blanche") ook zo bijzonder maakten, maar die hem tegelijkertijd dwong om in de marge van de seks-industrie te werken.
De traditionele elementen uit het Stevenson verhaal werden vervormd tot zijn eigen surrealistische componenten: de goede dokter verandert in een beest en jaagt in in de corridors van een semi-vervallen Victoriaans huis; de aanwezigen weten dat ze opgejaagd worden, en de jacht lijkt seksueel.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Dr. Jekyll et les Femmes - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dr. Jekyll et les Femmes in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Dr. Jekyll et les Femmes zien? Koop of huur de film hier:Het verlovingsfeestje van Dr. Jeckyll met Fanny Osbourne wordt verstoord door enkele geheimzinnige moorden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Allegro Productions, Multimedia Gesellschaft für Audiovisuelle Inf, Whodunit Productions

Cast & Regisseur