compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Dr. Jekyll et les Femmes

Dr. Jekyll et les Femmes

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarAngst

horror

Pitch van Dr. Jekyll et les Femmes
Het verlovingsfeestje van Dr. Jeckyll met Fanny Osbourne wordt verstoord door enkele geheimzinnige moorden in de omgeving. Fanny ontdekt in Jeckylls laboratorium diens geheim, maar zal hem uit liefde volgen in zijn definitieve transformatie.
Delen op facebook
Dr. Jekyll et les Femmes
Duitsland, Frankrijk, 1981, 92 min,
bijzonderheden over Dr. Jekyll et les Femmes
Borowczyk past dezelfde bizarre, poetische sensibiliteit toe die zijn andere films ("Goto", "L'Ile D'Amour" en "Blanche") ook zo bijzonder maakten, maar die hem tegelijkertijd dwong om in de marge van de seks-industrie te werken.
De traditionele elementen uit het Stevenson verhaal werden vervormd tot zijn eigen surrealistische componenten: de goede dokter verandert in een beest en jaagt in in de corridors van een semi-vervallen Victoriaans huis; de aanwezigen weten dat ze opgejaagd worden, en de jacht lijkt seksueel.
BioscoopAgenda van Dr. Jekyll et les Femmes

Dr. Jekyll et les Femmes in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Dr. Jekyll et les Femmes zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


Niets gevonden voor Dr. Jekyll et les Femmes.


Het verlovingsfeestje van Dr. Jeckyll met Fanny Osbourne wordt verstoord door enkele geheimzinnige moorden.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen