compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Dreaming Walls: Inside the Chelsea Hotel

Voor alle leeftijden

Pitch van Dreaming Walls: Inside the Chelsea Hotel

Dreaming Walls: Inside the Chelsea Hotel filmstill

Dreaming Walls: Inside the Chelsea Hotel filmstill

Delen op facebook
Dreaming Walls: Inside the Chelsea Hotel
Nederlandse première: 24-11-2022
België, Frankrijk, Nederland, Nederland, Verenigde Staten, Verenigde Staten, Zweden, Zweden, 2022, 80 min,

In Dreaming Walls nadert de lang uitgestelde en zeer ingrijpende renovatie van het roemruchtige kunstenaarshotel haar einde. De inwonende kunstenaars vrezen dat het einde van een tijdperk inluidt, dat het verworden is tot een luxe hotel om jonge rijkers aan te trekken. De film geeft ons toegang tot hun appartementen en verweeft het verleden met het heden.

Bekijk bij:

Dreaming Walls: Inside the Chelsea Hotel trailer

Trailer van Dreaming Walls: Inside the Chelsea HotelBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dreaming Walls: Inside the Chelsea Hotelhttps://i1.ytimg.com/vi/fUOnpiL2JBc/hqdefault.jpg2022-10-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Dreaming Walls: Inside the Chelsea Hotel - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dreaming Walls: Inside the Chelsea Hotel in de bioscoop

Wil je Dreaming Walls: Inside the Chelsea Hotel zien? Koop of huur de film hier:De langdurige renovatie van het legendarische maar verpauperde Chelsea Hotel was meer dan nodig, maar gevreesd door de permanent wonende kunstenaars.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een documentaire over het legendarische Chelsea Hotel in New York City, al meer dan een eeuw een icoon van de tegencultuur en een toevluchtsoord voor kunstenaars.

Het legendarische Chelsea Hotel in New York City is een icoon van de tegencultuur van de jaren ’60 en toevluchtsoord voor kunstenaars en intellectuelen als Patti Smith, Janis Joplin, Jim Morrison en de sterren van Andy Warhols Factory. Binnenkort gaat het na een grondige renovatie weer open voor het publiek als een van de meest modieuze luxehotels van New York. Tientallen excentrieke, vooral oudere huurders wonen al bijna tien jaar tussen de steigers en brokstukken. Tegen deze chaotische achtergrond dwaalt Dreaming Walls door de gangen, kamers en zalen, terwijl projecties op de muren ons herinneren aan de mythische geschiedenis. De huurders – slachtoffers van kapitalisme – en de muren van het hotel staan voor een keerpunt in een gezamenlijke geschiedenis.

Productiemaatschappij: Basalt Film, Clin d'oeil Films, Hard Working Movies, Les Films de l'oeil sauvage, Momento Film

Cast & Regisseur