compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Dubbelspel

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruik

Pitch van Dubbelspel

Dani Dare (Ostrik)

Dani Dare (Ostrik)

Delen op facebook
Dubbelspel
Nederlandse première: 25-5-2017
Verenigde Staten, 2017, 130 min,

Ostrik keert naar jaren afwezigheid terug naar Curaçao. Daar herinnert hij zich een spelletje domino dat zijn vader speelde met drie andere mannen. Het spel vormt het middelpunt van de ambities van de mannen, en de wilskracht van hun vrouwen.

Bekijk bij:

Cinemember

Dubbelspel trailer en bijzonderheden

Deze film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Frank Martinus Arion. Het boek werd gratis weggeven tijdens Nederland Leest in 2006.

Trailer van DubbelspelBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dubbelspelhttps://i1.ytimg.com/vi/H818tFLL6Bc/hqdefault.jpg2017-03-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Ernest R. Dickerson maakte eerder de film Juice en hij werkte samen met Spike Lee. Hij heeft heel vaak Curaçao bezocht en wilde al jarenlang Dubbelspel verfilmen.

Dubbelspel - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dubbelspel in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Dubbelspel zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Ostrik keert naar jaren afwezigheid terug naar Curaçao. Daar herinnert hij zich een spelletje domino dat zijn vader speelde met drie andere mannen. Naar het boek van Frank Martinus Arion.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Life Is A Game. Different Rules Apply.

Na een afwezigheid van tientallen jaren keert de in Europa succesvolle dokter Ostrik Fiel terug naar zijn geboorteplaats Curaçao. Het bezoek herinnert hem aan veertig jaar eerder, toen een ogenschijnlijk onschuldig dominospel dramatische gevolgen had voor alle betrokkenen: ambitieuze, kleurrijke mannen en hun wilskrachtige echtgenotes die een leven op probeerden te bouwen op het zinderende eiland, te midden van verbroken tradities, intriges en pijnlijk verraad. Gebaseerd op de gelijknamige roman van Frank Martinus Arion.

Productiemaatschappij: Chapman/Leonard Studio Equipment, Cortés Films, Double Play Production, IndieClear, Local Hero, Soundtrack New York

Cast & Regisseur

Nieuws over Dubbelspel