compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Dubbelspel

Dubbelspel

****0
Waardering: 4/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruik

filmhuis

Pitch van Dubbelspel
Dubbelspel: Dani Dare (Ostrik)
Dubbelspel: Dani Dare (Ostrik)
Delen op facebook
Dubbelspel
Nederlandse première: 25-5-2017
Verenigde Staten, 2017, 130 min,
Ostrik keert naar jaren afwezigheid terug naar Curaçao. Daar herinnert hij zich een spelletje domino dat zijn vader speelde met drie andere mannen. Het spel vormt het middelpunt van de ambities van de mannen, en de wilskracht van hun vrouwen.
trailer en bijzonderheden over Dubbelspel
Deze film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Frank Martinus Arion. Het boek werd gratis weggeven tijdens Nederland Leest in 2006.
Aanloop van Dubbelspel
Ernest R. Dickerson maakte eerder de film Juice en hij werkte samen met Spike Lee. Hij heeft heel vaak Curaçao bezocht en wilde al jarenlang Dubbelspel verfilmen.
BioscoopAgenda van Dubbelspel

Dubbelspel in de bioscoop

Wil je Dubbelspel zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Ostrik keert naar jaren afwezigheid terug naar Curaçao. Daar herinnert hij zich een spelletje domino dat zijn vader speelde met drie andere mannen. Naar het boek van Frank Martinus Arion.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Life Is A Game. Different Rules Apply.

Na een afwezigheid van tientallen jaren keert de in Europa succesvolle dokter Ostrik Fiel terug naar zijn geboorteplaats Curaçao. Het bezoek herinnert hem aan veertig jaar eerder, toen een ogenschijnlijk onschuldig dominospel dramatische gevolgen had voor alle betrokkenen: ambitieuze, kleurrijke mannen en hun wilskrachtige echtgenotes die een leven op probeerden te bouwen op het zinderende eiland, te midden van verbroken tradities, intriges en pijnlijk verraad. Gebaseerd op de gelijknamige roman van Frank Martinus Arion.