compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU

Early Spring

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarDrugs en alcoholmisbruik

Pitch

Gerestaureerde klassieker (4K) van de Japanse meesterregisseur Yasujiro Ozu werd verzorgd door productiemaatschappij Shochiku, in samenwerking met The Japan Foundation.
Delen op facebook
Early Spring
Nederlandse première: 3-2-2022
144 min,

Early Spring trailer

Trailer van Early SpringBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Early Springhttps://i1.ytimg.com/vi/MmKWYJJJGc8/hqdefault.jpg2022-01-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Early Spring - Bioscopen, Tijden & Tickets

Early Spring in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Early Spring zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het leven van de onderbetaalde kantoormens gaat niet over rozen, zeker niet als hij verzeild raakt in overspel. Na Early Summer, Late Spring en Tokyo Story schetst Ozu een portret van het familieleven van een eenvoudige Japanse ‘salary man’. Hij doet dat met warmte, humor en empathie voor de harde werkers onderin de bedrijfshiërarchie. Ozu weet als geen ander de vreugde en het verdriet in het dagelijks leven te vangen in een menselijke, soms ook humoristische vertelling. De nieuwe 4K-restauratie is verzorgd door productiemaatschappij Shochiku, in samenwerking met The Japan Foundation.