compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 8-4 t/m 14-4
Film van de week!
MENU

El Mariachi

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweld

Pitch

Een reizende muzikant (Mariachi) komt in een stadje waar een huurmoordenaar (toevalligerwijze ook met een gitaarkoffer bij zich) wordt verwacht. De lokale drugsbaas en zijn handlangers denken dat de Mariachi de moordenaar is en zetten de achtervolging in.
Delen op facebook
El Mariachi
Mexico, Verenigde Staten, 1992, 81 min,

bijzonderheden

Eerste film uit een trilogie, waarvan de andere titels Desperado (1994) en Once Upon a Time in Mexico (2003) zijn. De 24-jarige Rodriguez draaide 'El Mariachi' met het spectaculair lage budget van zevenduizend dollar. Curieus genoeg had hij later wel de beschikking over een miljoen dollar voor de publiciteitscampagne.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Robert Rodriguez (San Antonio, Texas) stopte al van jongs af aan al zijn vrije tijd in het maken van films. 'El Mariachi' is zijn speelfilmdebuut.

El Mariachi - Bioscopen, Tijden & Tickets

El Mariachi in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je El Mariachi zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een reizende muzikant komt in een stadje waar een huurmoordenaar wordt verwacht. De lokale drugsbaas denktn dat de Mariachi de moordenaar is en zetten de achtervolging in.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Columbia Pictures Corporation, Los Hooligans Productions