compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 23 10-6 t/m 16-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Robert Rodriguez

Robert Rodriguez

Robert Rodriguez: films, nieuws

 

Biografie van Robert Rodriguez

Robert Rodriguez is een bekend filmregisseur, scenarioschrijver en producent. Zijn eerste productie was de korte film "Bedhead" die uitkwam in 1991. Bekend werd hij vervolgens met de film El Mariachi uit 1992. Verder regisseerde hij o.a. From Dusk Till Dawn (1996), Once Upon a Time in Mexico (2003) en Sin City (2005).

Rodriguez had in zijn carrière veel te maken met zijn collega regisseur Quentin Tarantino. In 2007 maakten zij samen de dubbelfilm Grindhouse.

Trivia over Robert Rodriguez

Hielp Tarantino bij het maken van Pulp Fiction.

Robert Rodriguez In het nieuws

Machete sequel in de problemen

21-11-2012 Het vervolg op Machete is in grote problemen geraakt: productiehuis Overnight Productions heeft regisseur Robert Rodriguez aangeklaagd. Als Overnight de rechtzaak wint raakt Rodriguez de rechten op het personage Machete kwijt.

Robert Rodriguez regisseert Fire & Ice

26-4-2012 Zodra Robert Rodriguez klaar is met het vervolg op Sin City, heeft hij al weer een nieuw project klaarstaan. Hij kocht twee jaar geleden de rechten voor een remake van "Fire & Ice". Nu gaat het project dan echt van start.

Box Office Update - week 33 / 2007

The Simpsons haalt geen weekendrecord

21-8-2007 Nadat The Simpsons Movie de hoogste opbrengst voor een animatiefilm ooit in Nederland haalde, werd al gespeculeerd over andere records. De film haalde echter geen nieuw record na het eerste speelweekend en kwam slechts nipt binnen op de eerste plaats na Ratatouille.

Eli Roth wil Grindhouse-trailer verfilmen

Thanksgiving wordt geen standaardfilm

6-6-2007 Eli Roth had een klein aandeel in het Grindhouse-project van Quentin Tarantino en Robert Rodriguez. Hij regisseerde de neptrailer "Thanksgiving". Hij denkt er nu over om er een echte film van te maken.

Ergernis om opdelen Grindhouse

Nieuwe film van Tarantino en Rodriguez zal in twee delen verschijnen.

7-3-2007 In Nederland is geërgerd gereageerd op het besluit van de filmdistributeur om Grindhouse niet zoals het origineel in één deel uit te laten komen, maar het in tweeën te knippen.

Laatste filmnieuws

Robert Rodriguez Feiten

acteur, art director, camera, costumier, geluid, montage, musicus, producent, regisseur, scenarioschrijver
Geboren 20-6-1968
Robert Rodriguez is een bekend filmregisseur, scenarioschrijver en producent. Hij regisseerde hij o.a. From Dusk Till Dawn (1996), Once Upon a Time in Mexico (2003) en Sin City (2005).

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

95 films in Amsterdam deze week

95 films in Amsterdam deze weekVandaag wordt er in Amsterdam maar liefst 444 keer een film vertoond.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl