compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 17 25-4 t/m 1-5
Film van de week!
MENU

Thanksgiving

Mogelijk schadelijk tot 18 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Thanksgiving

Thanksgiving filmstill

Thanksgiving filmstill

Delen op facebook
Thanksgiving
Nederlandse première: 30-11-2023
Verenigde Staten, 2023, 106 min,

In Thanksgiving eindigt een Black Friday-rel in een tragedie. Een mysterieuze, door Thanksgiving geïnspireerde moordenaar, terroriseert Plymouth, Massachusetts, de geboorteplaats van de beruchte feestdag.

Bekijk bij:

meJane

Thanksgiving trailer

Trailer van ThanksgivingBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Thanksgivinghttps://i1.ytimg.com/vi/xWYPozwJetI/hqdefault.jpg2023-10-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Thanksgiving - Bioscopen, Tijden & Tickets

Thanksgiving in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Thanksgiving zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Nadat een Black Friday-rel in een tragedie eindigt, terroriseert een mysterieuze, door Thanksgiving geïnspireerde moordenaar Plymouth, Massachusetts.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Nadat rellen tijdens Black Friday uitlopen op een tragedie, slaat een mysterieuze, door Thanksgiving geïnspireerde moordenaar toe in Plymouth, Massachussetts, waar deze beruchte feestdag ontstaan is. De film is geregisseerd en geschreven door Eli Roth en de cast bestaat uit Patrick Dempsey, Addison Rae, Milo Manheim, Jalen Brooks Thomas, Nell Verlaque, Rick Hoffman en Gina Gershon.

Productiemaatschappij: Cream Productions, Ethereal Visage Productions (produced by), Spyglass Media Group (produced by), TriStar Pictures

Cast & Regisseur