compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

El Muerto

***1/20
Waardering: 3.3/5

Pitch

Steef, een cowboy met een drankprobleem, vindt samen met zijn broer en schoonzus een goudader. Ellen, zijn ambitieuze schoonzus, en Luuk, een vrome priester, raken steeds meer in de ban van de rijkdom. Als Luuk in zijn goudzucht te ver gaat, moet Steef voor het eerst zijn verantwoordelijkheid nemen.
Delen op facebook
El Muerto
Nederland, 2019, 21 min,

El Muerto trailer en bijzonderheden

Film won That Film Festival Award ter waarde van £1,000,000 aan toezeggingen om het volgend filmproject van regisseur/producent Loïs Dols de Jong te financieren.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Loïs Dols de Jong speelde in haar tienerjaren onder andere een hoofdrol in de speelfilm Het leven uit een dag van Mark de Cloe. Ze behaalde een honours-diploma Klinische Neuropsychologie aan de UvA, voordat ze werd toegelaten tot de Filmacademie richting ‘scenarist’, gedurende de opleiding koos ze voor een andere richting: regie fictie.

El Muerto - Bioscopen, Tijden & Tickets

El Muerto in de bioscoop

Wil je El Muerto zien? Koop of huur de film hier:Als twee broers en hun schoonzus een goudader vinden, blijken familiebanden minder belangrijk dan gedacht en komen ze terecht in een spel van intriges en verraad.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: De Nederlandse Filmacademie

Nieuws over El Muerto