compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Elvis & Nixon

Elvis & Nixon

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijden

komedie

Pitch van Elvis & Nixon
Elvis & Nixon: Michael Shannon (Elvis Presley) en Kevin Spacey (Richard Nixon)
Elvis & Nixon: Michael Shannon (Elvis Presley) en Kevin Spacey (Richard Nixon)
Delen op facebook
Elvis & Nixon
Nederlandse première: 17-8-2017
Verenigde Staten, 2015, 87 min,
In 1970 stond Elvis Presley onaangekondigd bij president Nixon op de stoep met de vraag of hij undercover bij de FBI mocht werken. De werknemers van Elvis en Nixon werken ieder een slag in de rondte om de ontmoeting naar wens te laten verlopen.
trailer en bijzonderheden over Elvis & Nixon
De ontmoeting tussen Elvis en Nixon is echt gebeurd. Elvis gaf destijds de president een pistool cadeau.
Aanloop van Elvis & Nixon
De rol van Richard Nixon wordt gespeeld door Kevin Spacey. Hij speelt ook de rol van een president in de Netflix-serie House of Cards.
BioscoopAgenda van Elvis & Nixon

Elvis & Nixon in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Elvis & Nixon zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In 1970 stond Elvis Presley onaangekondigd bij president Nixon op de stoep met de vraag of hij undercover bij de FBi mocht werken.In 1970 stond Elvis Presley onaangekondigd bij president Nixon op de stoep met de vraag of hij undercover bij de FBI mocht werken. De werknemers van Elvis en Nixon werken ieder een slag in de rondte om de ontmoeting naar wens te laten verlopen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Op 21 december 1970 stond The King of Rock ’n Roll onaangekondigd op de stoep van het Witte Huis om de machtigste man ter wereld te ontmoeten: president Richard Nixon. Met het zeer urgente verzoek een officiële undercoverpositie bij de FBI aangesteld te krijgen. Hij was toch zeker de aangewezen persoon om ze te helpen bij hun strijd tegen drugs?! Wat volgt is een hysterische race tegen de klok om de spontane bijeenkomst naar ieders wens te kunnen laten verlopen. Dit surreële moment in de Amerikaanse geschiedenis vond plaats toen beide namen nog niet synoniem stonden voor tragedie en corruptie in een tijd dat de Amerikanen zowel een King als President hadden. De legendarische ontmoeting van deze twee grootheden werd destijds vastgelegd en is nog altijd de meest opgevraagde foto van het Nationale Archief.