compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Elvis

****1/2
Waardering: 4.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatieDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Elvis

Delen op facebook
Elvis
Nederlandse première: 23-6-2022
Australië, Verenigde Staten, 2022, 159 min,

Tot mythische proporties uitgegroeide tv-registratie van de eerste live-optreden van Elvis Presley na zeven jaar afwezigheid op het podium. Een afgetrainde Elvis verbaast critici en het publiek en herstart hiermee zijn in het slop geraakte carrière.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

Elvis trailer en bijzonderheden

In 1968 was de carrière van Elvis Presley nagenoeg teneinde hij trad niet meer live op en na het vervullen van zijn militaire dienst in 1960 speelde hij enkel nog in middelmatige films. Inmiddels luisterden jongeren naar The Beatles en The Rolling Stones en leek de rol van Elvis uitgespeeld te zijn in de pop-muziek.
Zijn opkomst in zijn zwarte leren pak hoort tot één van de iconische beelden van de pop-muziek.

Trailer van ElvisBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Elvishttps://i1.ytimg.com/vi/51gRhpOwppo/hqdefault.jpg2022-02-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Elvis speelde eerder in Jailhouse Rock (1957), Girls, Girls, Girls (1962) en Viva Las Vegas (1964).

Elvis - Bioscopen, Tijden & Tickets

Elvis in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Elvis zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

Tot mythische proporties uitgegroeide tv-registratie die het onwaarschijnlijke mogelijk maakte, Elvis werd opnieuw gelanceerd als artiest.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Warner Bros. Pictures presenteert Elvis, geregisseerd door de voor een Oscar genomineerde visionaire filmmaker Baz Luhrmann en met hoofdrollen voor Austin Butler en Oscarwinnaar Tom Hanks.

Elvis is een groots opgezette bioscoopfilm van Warner Bros. Pictures en de voor een Oscar genomineerde visionaire filmmaker Baz Luhrmann over het leven en de muziek van Elvis Presley, met hoofdrollen voor Austin Butler en Oscarwinnaar Tom Hanks. In dit door en door filmische drama zien we het leven van Elvis (Butler) vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Hanks). Aan de hand van Parker schetst de film de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen hem en Presley, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Productiemaatschappij: Bazmark Films, Roadshow Entertainment, The Jackal Group, Warner Bros. (presents), Whalerock Industries

Cast & Regisseur

Tom Hanks

Colonel Tom Parker
Kodi Smit-McPhee

Jimmie Rodgers Snow
Baz Luhrmann

Regisseur

Nieuws over Elvis