compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 4-3 t/m 10-3
Film van de week!
MENU

En amont du fleuve

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van En amont du fleuve

En amont du fleuve filmstill

En amont du fleuve filmstill

Delen op facebook
En amont du fleuve
Nederlandse première: 1-6-2017
België, Kroatië, Nederland, 2016, 90 min,

Twee mannen reizen af naar Kroatië om de plek te bezoeken waar hun vader is overleden. Voor zijn overlijden wisten de twee niet van elkaars bestaan. Samen met een louche Ierse vechtersbaas gaan de twee broers met een bootje stroomopwaarts langs enkele watervallen.

En amont du fleuve trailer en bijzonderheden

De Franse titel van de film betekent stroomopwaarts.

Trailer van En amont du fleuveBekijk de trailer en de beste filmstills van de film En amont du fleuvehttps://i1.ytimg.com/vi/WxKvrZdahJo/hqdefault.jpg2017-04-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Marion Hänsel maakte eerder de films La tendresse, Noir océan en Between the Devil and the Deep Blue Sea. Ze is ook actief als producent.

En amont du fleuve - Bioscopen, Tijden & Tickets

En amont du fleuve in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je En amont du fleuve zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Twee mannen reizen af naar Kroatië om de plek te bezoeken waar hun vader is overleden. Voor zijn overlijden wisten de twee niet van elkaars bestaan. Op een bootje gaan ze samen op weg. Van de regisseur van La Tendresse.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

En amont du fleuve is een Belgische film van regisseur Marion Hänsel (La tendresse) met Olivier Gourmet, Sergi Lopez en John Lynch over twee halfbroers Homer en Joe.

De twee vijftigers leren elkaar kennen tijdens hun zoektocht in een onherbergzaam gebied naar de plek waar hun vader overleden is. Samen varen ze in een gammele boot stroomopwaarts naar een aantal watervallen in Kroatië. Tot aan het recente overlijden van hun vader, wisten ze niet van elkaars bestaan af. Sean, een louche Ierse vechtjas, sluit zich bij de halfbroers aan.

Productiemaatschappij: Centre du Cinéma et de l'Audiovisuel de la Fédérat, Cinéart, Kinorama, Man's Films, SNG Film / Studio Nieuwe Gronden

Cast & Regisseur

Nieuws over En amont du fleuve