compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU

Engel

Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Engel

Liz Vergeer (Engel)

Liz Vergeer (Engel)

Delen op facebook
Engel
Nederlandse première: 5-8-2020
Nederland, 2020, 95 min,

In Engel vindt een schuchtere meisje een klokje dat al haar wensen vervult. Ze bloeit helemaal op, maar met toverkrachten komen ook verantwoordelijkheden. En wat doe je als het klokje in andere handen komt?

Bekijk bij:

Cinemembervideoland

Engel trailer en bijzonderheden

Naar het boek van Isa Hoes en dochter Vlinder Kamerling. Er was eerder sprake al van een filmproductie, voordat het boek gedrukt was.

Trailer van EngelBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Engelhttps://i1.ytimg.com/vi/ktYxMv943D4/hqdefault.jpg2020-06-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Dennis Bots is een bijzonder succesvolle maker van kinderfilms Storm: Letters van Vuur (2017), Oorlogsgeheimen (2014) en Achtste-Groepers Huilen niet (2012).
Actrice Isa Hoes en mede-schrijfster van het roman, is vooral bekend van haar televisiewerk en speelde eerder in Chez nous (2013), De Ontsnapping (2015) en Het leven is vurrukkulluk (2018).
Liz Vergeer was eerder te zien in Mees Kees in de Wolken (2019) en Bumperkleef (2019).
Acteur Kees Hulst vooral bekend als Hendrik Groen van de populaire tv-serie 'Het geheime dagboek van Hendrik Groen (2017-2019), hij was te zien in Rundfunk: Jachterwachter (2020), Plan C (2012) en Ellis in Glamourland (2004)

Recensies van Engel

Engel - Bioscopen, Tijden & Tickets

Engel in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Engel zien? Koop of huur de film hier:


videoland

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Het schuchtere meisje Engel vindt een klokje dat haar wensen vervult. Ze bloeit helemaal op, maar met toverkrachten komen ook verantwoordelijkheden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Engel is een onzeker meisje dat maar moeilijk nee kan zeggen en graag thuis is. Thuis voelt voor haar vertrouwd, met haar knappe koppen van ouders, haar lieve kat Saturnus en de gekke oom Tobias, die oppast als haar ouders naar een congres gaan. Op een dag, onderweg naar huis, gebeurt er iets vreemds: ze struikelt, bereidt zich voor op een harde val, maar ineens zweeft ze in een prachtige zeepbel. Als de zeepbel uit elkaar spat en engel verdwaasd op de grond ligt, ziet ze naast zich een prachtig zilveren klokje liggen. Al snel komt engel erachter dat het klokje heel bijzonder is. Alles wat ze wenst, komt uit! Engel wordt ineens enorm populair maar of haar nieuwe leven haar ook echt gelukkig maakt?

Productiemaatschappij: INC

Cast & Regisseur

Barry Atsma

Father Engel
Kees Hulst

Meneer Reiziger
Isa Hoes

Mother Engel
Dennis Bots

Regisseur

Nieuws over Engel