compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Every Day

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Every Day

Angourie Rice (Rhiannon)

Angourie Rice (Rhiannon)

Delen op facebook
Every Day
Nederlandse première: 22-2-2018
Verenigde Staten, 2018, 95 min,

De schuchtere tiener Rhiannon wordt verliefd op een persoon die ongewild elke dag naar een willekeurig ander lichaam verhuist.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

Every Day trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op het gelijknamige jeugdboek van de Amerikaanse schrijver David Levithan.

Trailer van Every DayBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Every Dayhttps://i1.ytimg.com/vi/Qlg30lNvNDU/hqdefault.jpg2018-01-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Hoofdrolspeelster Angourie Rice brak door in een rol in actiekomedie The Nice Guys met Ryan Gosling en "Russel Crowe".

Every Day - Bioscopen, Tijden & Tickets

Every Day in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

In Every Day volg je het verhaal van een moeilijke en hartverwarmende zoektocht naar ware liefde.

De 16-jarige Rhiannon leidt een typisch tienerleven. Wanneer haar vriendje Justin op een dag wat verward op school aankomt, verandert alles. Ze besluiten een dag te spijbelen en hebben de tijd van hun leven, maar de volgende dag merkt Rhiannon dat Justin niet hetzelfde is. Hij beweert zich niets meer van de dag ervoor te herinneren en zelfs het liedje dat ze samen luidkeels meezongen lijkt hij nog nooit gehoord te hebben. Er is iets vreemds aan de hand en het wordt voor Rhiannon alleen maar vreemder wanneer onbekende mensen contact met haar opnemen. Ze ontdekt langzaamaan dat ze met ‘A’ te maken heeft, een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam. Rhiannon wordt verliefd op A en de twee zoeken elke dag een manier om elkaar weer terug te vinden. Dit is het begin van een moeilijke en hartverwarmende zoektocht naar ware liefde. Naar het gelijknamige boek van David Levithan.

Productiemaatschappij: Canada Film Capital, FilmWave, Likely Story, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Orion Pictures, Pivotal Post, Stone Management

Cast & Regisseur