compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Everything Everywhere All at Once (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikDiscriminatieAngst

Pitch van Everything Everywhere All at Once (EN subtitles)

Li Jing (Kung Fu Master)

Li Jing (Kung Fu Master)

Delen op facebook
Everything Everywhere All at Once (EN subtitles)
Nederlandse première: 19-5-2022
Verenigde Staten, 2022, 151 min,

In Everything Everywhere All at Once leidt Evelyn samen met haar man een wasserette, het wordt haar allemaal te veel en het universum verscheurt in meerdere universums waarbij zij een bekende filmster, een kungfu-meester of een chef-kok is. Ze leert langzaam haar eigen held te worden.

Everything Everywhere All at Once (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

De film is geïnspireerd op films gemaakt met praktische speciale effecten - zoals de Hongkongse actiefilms en SciFi-films als The Matrix (1999). Echter vanwege de corona-lockdowns van 2020-2021 moest er ook uitgeweken naar digitale technieken, zo mocht Michelle Yeoh niet vliegen en de eerste scenes van haar zijn in Parijs opgenomen en later digitaal in gemonteerd.

Trailer van Everything Everywhere All at Once (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Everything Everywhere All at Once (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/dlE6NreqXPE/hqdefault.jpg2022-05-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseurs-duo Dan Kwan en Daniel Scheinert - bekend als de 'Daniels' - maakte eerder samen Swiss Army Man (2016).

Acteur Ke Huy Quan had 20 jaar niet voor de camera gestaan, hij is vooral bekend als het weesjongetje Short Round in Indiana Jones and the Temple of Doom (1984) en Data - een nerdy uitvinder bully afweergeschut - in de komedie The Goonies (1985).

Michelle Yeoh acteerde eerder in Crazy Rich Asians (2018), "Babylon A.D. (2008), "Crouching Tiger, Hidden Dragon" (2000) en "Tomorrow Never Dies" (1997).

Onze recensie *1/2000

Everything Everywhere All at Once

Door drukte waren we net te laat met het publiceren van de recensie van Everything Everywhere All at Once, maar we moesten ook goed over denken, want er gebeurde iets bijzonders tijdens het kijken. De film draait weer in de bioscoop, daarom alsnog. ...lees de volledige recensie

Everything Everywhere All at Once (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Everything Everywhere All at Once (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Everything Everywhere All at Once (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Een oudere Chinese immigrante wordt meegenomen in een krankzinnig avontuur waar alleen zij de wereld kan redden door in meerdere universums de levens die zij kon leiden met elkaar te verbinden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Evelyn (Michelle Yeoh) heeft samen met haar man Waymond (Ke Huy Quan) een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.

Productiemaatschappij: AGBO, Hot, Ley Line Entertainment, Year of The Rat

Cast & Regisseur

Michelle Yeoh

Evelyn Wang
Jamie Lee Curtis

Deirdre Beaubeirdra
James Hong

Gong Gong
Stephanie Hsu

Joy Wang / Jobu Tupaki
Ke Huy Quan

Waymond Wang
Dan Kwan

Regisseur
Son Lux

Muziek
Everything Everywhere All at Once (EN subtitles) poster

Nieuws over Everything Everywhere All at O..