compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Falling

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatie

Pitch van Falling

Lance Henriksen (Willis) en Viggo Mortensen (John Peterson)

Lance Henriksen (Willis) en Viggo Mortensen (John Peterson)

Delen op facebook
Falling
Nederlandse première: 22-7-2021
Canada, Verenigd Koninkrijk, 2021, 112 min,

In Falling moeten vader en zoon een manier vinden om elkaar te accepteren en te vergeven, wanneer tijdens een bezoek blijkt dat de aartsconservatief Willis dementerend is en moeite heeft met zijn laat uit de kast gekomen zoon John.

Bekijk bij:

meJane

Falling trailer en bijzonderheden

Beide ouders van Viggo Mortensen leden aan dementie. Er zitten ook al tal van biografische elementen in de film.

Liefdesproject van Viggo Mortensen die niet alleen de hoofdrol had, maar ook de regie, muziek en producent was, hij caste voor diverse rollen vrienden en familieleden.

Trailer van FallingBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Fallinghttps://i1.ytimg.com/vi/F5DK1YRpk38/hqdefault.jpg2021-02-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van acteur Viggo Mortensen als regisseur.
Dit is de derde keer dat regisseur David Cronenberg tegenover een castlid uit een van zijn films staat. Hij verscheen in een scène in The Fly (1986) tegenover Geena Davis. Hij was eerder te zien in "Into the Night" met Jeff Goldblum. Hij regisseerde Viggo Mortensen in A History of Violence (2005), Eastern Promises (2007) en A Dangerous Method (2011).

Falling - Bioscopen, Tijden & Tickets

Falling in de bioscoop

Wil je Falling zien? Koop of huur de film hier:


meJane

John (Viggo Mortensen) woont met zijn partner Eric en hun geadopteerde dochter in Zuid-Californië. Wanneer hij bezoek krijgt van zijn bejaarde vader die op zoek is naar een plek om met pensioen te gaan, botsen hun werelden.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Falling is het aangrijpende regiedebuut van Viggo Mortensen over een heftige en herkenbare vader-zoon relatie.

Falling is het aangrijpende regiedebuut van Viggo Mortensen over een heftige en herkenbare vader-zoon relatie. John (Viggo Mortensen) woont samen met zijn partner Eric en hun dochter in Californië, ver verwijderd van het traditionele plattelandsleven dat hij jaren geleden ontvluchtte. Wanneer zijn eigenwijze vader Willis (Lance Henriksen) begint te dementeren, brengt hij hem naar Los Angeles om een huis in de buurt voor hem te zoeken. Hun twee totaal verschillende werelden komen met elkaar in botsing. Beiden staan ze voor de uitdaging een manier te vinden om elkaar te accepteren en te vergeven.

Productiemaatschappij: Achille Productions, Baral Waley Productions (Production Services), Ingenious Media, Perceval Pictures, Scythia Films, Zephyr Films

Cast & Regisseur