compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Mads Mikkelsen (Gellert Grindelwald)

Mads Mikkelsen (Gellert Grindelwald)

Delen op facebook
Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Nederlandse première: 6-4-2022
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2022, 143 min,

In Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore krijgt magizoöloog Newt Scamander de opdracht om de krachtige duistere tovenaar Gellert Grindelwald te stoppen in zijn poging om controle over de tovenaarswereld te grijpen.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore trailer en bijzonderheden

Johnny Depp filmde één scène maar werd gevraagd te vertrekken, kort daarna vanwege de aanklacht tegen Depp voor mishandeling van zijn ex-vrouw Amber Heard, hij werd vervangen door Mads Mikkelsen.

Trailer van Fantastic Beasts: The Secrets of DumbledoreBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledorehttps://i1.ytimg.com/vi/cNDIDugwFAc/hqdefault.jpg2021-12-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur David Yates maakte eerder Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016), Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011) en Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007).
Acteur Mads Mikkelsen heeft sinds Casino Royale (2006) in heel veel succesvolle films gespeeld, zoals Druk (2020), Riders of Justice (2020) en Rogue One: A Star Wars Story (2016.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore - Bioscopen, Tijden & Tickets

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

Professor Albus Perkamentus probeert de opmars van tovenaar Gellert Grindelwald te stoppen en roept de hulp in van Newt Scamander.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore van Warner Bros Pictures is het nieuwste avontuur in de Wizarding World™ gecreëerd door J.K. Rowling. Professor Albus Perkamentus (Jude Law) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil overnemen. In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne). Die gaat samen met een team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzel-bakker een gevaarlijke missie aan waarbij ze oude en nieuwe fabeldieren tegenkomen en tegenover Grindelwalds groeiende leger van volgers komen te staan. Maar hoelang kan Perkamentus zich afzijdig houden als er zo veel op het spel staat?

Productiemaatschappij: Heyday Films, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Jude Law

Albus Dumbledore
Mads Mikkelsen

Gellert Grindelwald
Eddie Redmayne

Newt Scamander
Katherine Waterston

Tina Goldstein
Ezra Miller

Credence Barebone / Aurelius Dumbledore
David Yates

Regisseur

Nieuws over Fantastic Beasts: The Secrets ..