compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Ferenj

A Graphic Memoir in Virtual Reality

Pitch

In Ferenj: A Graphic Memoir in Virtual Reality spelen experimentele grafische memoires zich af in een afro-surrealistisch VR-droomlandschap dat de betekenis van 'thuis' verkent en Ainslee's Ethiopisch-Amerikaanse gemengde identiteit terugwint. De film herdefinieert de grenzen tussen gefragmenteerde herinneringen en het digitale imaginaire.
Delen op facebook
Ferenj
Ethiopië, Verenigde Staten, 2020,

Ferenj trailer en bijzonderheden

Autobiografische 360 graden-ervaring - onder begeleiding van nostalgische Ethiopische tezeta-muziek - van de persoonlijke herinneringen aan zowel Cleveland als Addis Abeba van de Ethiopisch-Amerikaanse regisseur Ainslee Robson. Wat betekent het om een multi-etnische identiteit te hebben? En waar is thuis?

Trailer van FerenjBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ferenjhttps://i1.ytimg.com/vi/-r6JWOKeckQ/hqdefault.jpg2023-03-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Ferenj - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ferenj in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ferenj zien? Koop of huur de film hier:Ferenj herdefinieert de grenzen tussen gefragmenteerde herinneringen en het digitale imaginaire.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur