compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Fifty Shades Freed

Fifty Shades Freed

**000
Waardering: 2/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarSeksGrof taalgebruik

drama, erotiek

Pitch van Fifty Shades Freed
Dakota Johnson (Anastasia Steele)
Dakota Johnson (Anastasia Steele)
Delen op facebook
Fifty Shades Freed
Nederlandse première: 8-2-2018
Verenigde Staten, 2018, 105 min,
Anastasia Steele en Christian Grey leven samen een stabiel leven vol luxe. Maar hun wilde verleden wil hen niet met rust laten.
trailer en bijzonderheden over Fifty Shades Freed
De film is in Nice opgenomen, rond dezelfde tijd dat daar een aanslag met een vrachtwagen plaatsvond in juli 2016.
Aanloop van Fifty Shades Freed
Dit is het laatste deel van the Fifty Shades-trilogy, na Fifty Shades of Grey en Fifty Shades Darker. Dakota Johnson speelt in alle drie deze films de hoofdrol.
BioscoopAgenda van Fifty Shades Freed

Fifty Shades Freed in de bioscoop

Wil je Fifty Shades Freed zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In dit vervolg op de erotische machtsfantasieën Fifty Shades of Grey en Fifty Shades Darker zijn hoofdpersonen Anastasia Steele (Dakota Johnson) en Christian Grey (Jamie Dornan) inmiddels getrouwd. Maar ze worden achtervolgd door spoken uit hun wilde verleden.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, de climax van het wereldwijd succesvolle Fifty Shades-fenomeen.

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, de climax van het wereldwijd succesvolle Fifty Shades-fenomeen. Fifty Shades Freed is gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. De gebeurtenissen uit de voorgaande twee delen komen tot een schokkende ontknoping in deze film. De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe bedreigingen. De cast bestaat verder uit o.a. Marcia Gay Harden, Eric Johnson, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Jennifer Ehle, Eloise Mumford, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Robinne Lee, en nieuwkomers Arielle Kebbel en Brant Daugherty. De “Fifty Shades” boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. In Nederland zijn er meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit. Fifty Shades Freed is net als Fifty Shades Darker geregisseerd door James Foley (Fear, House of Cards) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi, en de schrijfster van de boeken, E.L. James. Het scenario is geschreven door Niall Leonard.
Fifty Shades Freed is vanaf woensdag 7 februari a.s. overal te zien in de bioscoop, waaronder speciale Ladies Night vertoningen.