compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Fifty Shades Freed

**000
Waardering: 2/5

Meningen over de film Fifty Shades Freed

Niet voor personen jonger dan 16 jaarSeksGrof taalgebruik

drama, erotiek

Eric Johnson (Jack Hyde) in Fifty Shades Freed
Geef ook je mening over Fifty Shades Freed
1 Mening over Fifty Shades Freed
Leo123
Leo123
21-2-2018

"Mooie mensen, saaie film"
Gezien in: Pathé Tuschinski, Amsterdam d.d. 21-2-2018

De beelden zien er gelikt uit, verder weinig interessante film tegen het saaie aan.

Waardering:  **000

Synopsis distributeur
Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, de climax van het wereldwijd succesvolle Fifty Shades-fenomeen.

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, de climax van het wereldwijd succesvolle Fifty Shades-fenomeen. Fifty Shades Freed is gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. De gebeurtenissen uit de voorgaande twee delen komen tot een schokkende ontknoping in deze film. De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe bedreigingen. De cast bestaat verder uit o.a. Marcia Gay Harden, Eric Johnson, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Jennifer Ehle, Eloise Mumford, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Robinne Lee, en nieuwkomers Arielle Kebbel en Brant Daugherty. De “Fifty Shades” boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. In Nederland zijn er meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit. Fifty Shades Freed is net als Fifty Shades Darker geregisseerd door James Foley (Fear, House of Cards) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi, en de schrijfster van de boeken, E.L. James. Het scenario is geschreven door Niall Leonard.
Fifty Shades Freed is vanaf woensdag 7 februari a.s. overal te zien in de bioscoop, waaronder speciale Ladies Night vertoningen.