compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Figlia mia

Figlia mia

***1/20
Waardering: 3.3/5

Daughter of Mine

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

drama, filmhuis

Pitch van Figlia mia
Figlia mia: Valeria Golino (Tina) en Sara Casu (Vittoria)
Figlia mia: Valeria Golino (Tina) en Sara Casu (Vittoria)
Delen op facebook
Figlia mia
Nederlandse première: 23-8-2018
Duitsland, Italië, Zwitserland, 2018, 97 min,
Sardinië. Vittoria raakt in een vreselijke tweestrijd wanneer zij haar biologische moeder Angelica ontdekt. Verzorgende moeder Tina vindt het goed dat Vittoria en Angelica tijd samen, maar hun band wordt steeds sterker.
trailer en bijzonderheden over Figlia mia
Figlia Mia ging in Berlijn in première en was genomineerd voor een Gouden Beer.
Aanloop van Figlia mia
Regisseur Laura Bispuri werd eerder bekend van haar debuutspeelfilm Vergine giurata (2015) en van de prijswinnende korte film "Passing Time" (2010).
BioscoopAgenda van Figlia mia

Figlia mia in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Figlia mia zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Sardinië. Een dochter raakt in een vreselijke tweestrijd wanneer zij haar biologische moeder ontdekt.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Een verhaal over onvolmaakt moederschap en onlosmakelijke banden. Het zonovergoten Sardinië is de setting van deze zomerse film.

De verlegen Vittoria heeft een hechte band met haar liefhebbende moeder Tina (Valerio Golino). Hun rustige leven op Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica (Alba Rohrwacher) haar biologische moeder is. Wanneer Angelica gedwongen wordt om te verhuizen vanwege financiële problemen, vraagt ze om Vittoria te mogen ontmoeten. Tina vindt dit goed, in de veronderstelling dat Angelica binnenkort de stad zal verlaten. Tegen Tina’s wil brengen Vittoria en Angelica steeds meer tijd samen door en wordt hun band steeds sterker. Figlia Mia ging in Berlijn in première en was genomineerd voor een Gouden Beer. Een jong meisje wordt verscheurd door haar liefde voor haar twee moeders. Een verhaal over onvolmaakt moederschap en onlosmakelijke banden. Het zonovergoten Sardinië is de setting van deze zomerse film.