compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Fijn weekend

Mogelijk schadelijk tot 14 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Fijn weekend

Delen op facebook
Fijn weekend
Nederlandse première: 19-1-2023
Nederland, 2023, 89 min,

In Fijn weekend wordt een groot herdenkingsdienst gehouden - op het platteland in Frankrijk - voor hun vriend en spelletjesgek, maar dan wordt het groepje vrienden opgeschrikt wanneer de weduwe verschijnt met haar nieuwe vlam. De oordelen zijn snel geveld, maar hoe voelt iedereen zich echt.

Fijn weekend trailer en bijzonderheden

Het scenario is geschreven door Steef de Bot, Lisa Zweerman, Kay
Greidanus en Jon Karthaus, allemaal acteurs in de film.

Trailer van Fijn weekendBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Fijn weekendhttps://i1.ytimg.com/vi/7NLCWO5XJnQ/hqdefault.jpg2022-12-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur, acteur en producent Jon Karthaus is bekend van de Zoop-films zoals Zoop in Zuid-Amerika (2007) en van de films Ja, Ik Wil! (2015), The Battle (2012) en Sterke verhalen (2010), als regisseur is hij bekend van Costa! (2022), Bon Bini Holland 2 (2018) en Homies (2015).

Fijn weekend - Bioscopen, Tijden & Tickets

Fijn weekend in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Fijn weekend zien? Koop of huur de film hier:Wanneer de weduwe onverwachts haar nieuwe vriendje meeneemt naar de herdenking van haar ex-man, komen de relatie met haar vrienden op scherp te staan.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In de Franse Bourgogne komt een hechte vriendengroep bij elkaar op een herdenkingsweekend om hun overleden vriend te eren. Maar als de weduwe onverwachts haar nieuwe liefde aan de groep introduceert, groeit het weekend uit tot een rollercoaster aan emoties waarin de onderlinge verhoudingen volledig op scherp komen te staan.

Productiemaatschappij: Johnnywood Productions, Johnnywood Productions