compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Filles de joie

***1/20
Waardering: 3.5/5

Working Girls

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Filles de joie

Filles de joie filmstill

Filles de joie filmstill

Delen op facebook
Filles de joie
Nederlandse première: 1-6-2020
België, Frankrijk, 2020, 90 min,

In Filles de joie steken drie Franse sekswerkers elke dag de grens over naar België om in het geniep aan het werk te gaan. Na een lange zinderende zomer blijken alle drie de vrouwen een geheim te hebben. Hierdoor krijgen zij een onbreekbare band.

Bekijk bij:

Filles de joie trailer en bijzonderheden

De film is één van de eerste films die als eerste in de bioscoop te zien is na de corona-crisis van 2020.

Trailer van Filles de joieBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Filles de joiehttps://i1.ytimg.com/vi/sVwtC71TtiA/hqdefault.jpg2020-01-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Actrice Anne Paulicevich debuteert met deze film als (co-)regisseur, ze werkte als actrice eerder met regisseuse Frédéric Fonteyne aan de film Tango libre (2012). Fonteyne is bekend van "Bob (le déplorable)" (1995), Une Liaison Pornographique (1999) en La Femme de Gilles (2004).
Sara Forestier is een actrice bekend van "Roubaix, une lumière" (2019), M (2017) en Le nom des gens (2010).

Filles de joie - Bioscopen, Tijden & Tickets

Filles de joie in de bioscoop

Wil je Filles de joie zien? Koop of huur de film hier:Drie Franse sekswerkers steken elke dag de grens over naar België om in het geniep aan het werk te gaan. Na een lange zinderende zomer blijken alle drie een geheim te hebben.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Filles de joie volgen we een zinderende zomer lang drie vrouwen, Axelle, Conso en Dominique, die weinig met elkaar gemeen hebben behalve hun werk. Elke ochtend rijden ze kibbelend samen de Belgisch-Franse grens over naar Roubaix, waar ze in het geheim als prostituee werken. Alle drie hebben ze hun eigen problemen en kunnen ze het geld goed gebruiken om rond te komen. Axelle ligt in scheiding, Conso heeft een foute vriend en Dominique heeft een gezin met twee pubers te onderhouden. Vriendinnen zullen ze nooit worden, maar hun gezamenlijke dubbelleven bindt hen. Wanneer een van hen in moeilijkheden raakt wordt die band onbreekbaar.

Productiemaatschappij: Les Films du Poisson, Prime Time, Versus Production

Cast & Regisseur