compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Five Nights at Freddy's

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldAngst

Pitch van Five Nights at Freddy's

Josh Hutcherson (Mike) en Piper Rubio (Abby)

Josh Hutcherson (Mike) en Piper Rubio (Abby)

Delen op facebook
Five Nights at Freddy's
Nederlandse première: 26-10-2023
Verenigde Staten, 2023, 109 min,

In Five Nights at Freddy's ontdekt de nieuwe bewaker Mike Schmidt bij Freddy Fazbear's Pizza dat de animatronische kostuums die aanwezig zijn, eigenlijke levende robots zijn. Hij moet vijf nachten hier werken, maar of dat zal lukken blijkt steeds minder vanzelfsprekend.

Bekijk bij:

meJane

Five Nights at Freddy's trailer en bijzonderheden

Productie is nog steeds bezig en meerdere scripts zijn verworpen maar waarschijnlijk zal de plot van de film gebaseerd zijn op een man genaamd Mike en zijn connectie met Freddy Fazbear's Pizza. Het is waarschijnlijk dat de hoofdrolspeler Michael Afton is, aangezien zijn vader, William Afton, de moordenaar was van de vijf kinderen en mede-oprichter van Fazbear Entertainment. Het is ook waarschijnlijk dat de man in kwestie Mike Schmidt is uit de eerste game in de serie.

Five Nights at Freddy's is een strategie-horrorspel waarin de nieuwe beveiliger tijdens de nachtdienst bij Freddy Fazbear's Pizza, een razend populair familie-entertainmentcentrum. Hoewel alles overdag normaal lijkt, is 's nachts een heel ander verhaal als de animatronische entertainers hun aandacht op de bewaker richten.

Trailer van Five Nights at Freddy'sBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Five Nights at Freddy'shttps://i1.ytimg.com/vi/kmNOJXeUmCU/hqdefault.jpg2023-09-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Five Nights at Freddy's - Bioscopen, Tijden & Tickets

Five Nights at Freddy's in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Five Nights at Freddy's zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Een bewaker begint te werken bij Freddy Fazbear's Pizza. Tijdens zijn eerste nacht realiseert hij zich dat de nachtdienst bij Freddy's niet zo gemakkelijk zal zijn om door te komen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De populaire, angstaanjagende horrorgame Five Nights at Freddy’s komt naar het witte doek in een bloedstollende film van Blumhouse, het productiebedrijf achter M3GAN, The Black Phone en The Invisible Man. De film volgt een bewaker met persoonlijke problemen die aan zijn nieuwe baan begint bij Freddy Fazbear’s Pizza. Tijdens zijn eerste nachtdienst komt hij erachter dat de nacht doorkomen bij Freddy’s nog niet zo eenvoudig is.

Productiemaatschappij: Blumhouse Productions, ScottGames (in association with), Universal Pictures

Cast & Regisseur