compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 16-3 t/m 22-3
Film van de week!
MENU

Flatliners

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Flatliners

Flatliners filmstill

Flatliners filmstill

Delen op facebook
Flatliners
Nederlandse première: 9-11-2017
Verenigde Staten, 2017, 110 min,

Studenten van de medische faculteit experimenteren met bijna-dood ervaringen. Ze gebruiken daarvoor trauma's uit het verleden. Hun experimenten zijn echter levensbedreigend.

Bekijk bij:

videolandNETFLIXAmazon Prime Video

Flatliners trailer en bijzonderheden

Dit is een sequel van de gelijknamige film uit 1990. Ondanks dat de titel hetzelfde is, is er volgens de makers geen sprake van een remake.

Trailer van FlatlinersBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Flatlinershttps://i1.ytimg.com/vi/o2i_bifhFTo/hqdefault.jpg2017-06-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Kiefer Sutherland speelt in deze film Nelson Wright, net als in de eerste film Flatliners (1990).

Flatliners - Bioscopen, Tijden & Tickets

Flatliners in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Flatliners zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Studenten van de medische faculteit experimenteren met bijna-dood ervaringen. Ze gebruiken daarvoor trauma's uit het verleden. Hun experimenten zijn echter levensbedreigend. Met Ellen Page en Kiefer Sutherland.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Flatliners experimenteert een groep geneeskundestudenten (o.a. Nina Dobrev, Ellen Page en Diego Luna) met bijna-doodervaringen die duistere gevolgen blijken te hebben.

In Flatliners ondernemen vijf studenten geneeskunde een gevaarlijk experiment. Ze willen ontdekken wat er gebeurt nadat je dood gaat en besluiten voor korte tijd hun hart stop te zetten. Hierdoor beleven ze een bijna-doodervaring. Naarmate ze tijdens de experimenten steeds meer risico’s nemen, begint het oversteken naar de andere kant gevaarlijke paranormale gevolgen te hebben. Met o.a. Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton en Kiersey Clemons.
Geregisseerd door Niels Arden Oplev (Mannen die vrouwen haten).

Productiemaatschappij: Cross Creek Pictures, Further Films, Laurence Mark Productions, Screen Gems, Sony Pictures Releasing, United International Pictures (UIP), Universal Pictures International (UPI)

Cast & Regisseur