compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Four Shades of Brown

Four Shades of Brown

***1/20
Waardering: 3.8/5

Fyra nyanser av brunt (2004)

drama, komedie

Pitch van Four Shades of Brown
1) Een goedgeklede man heeft zojuist zijn levenswerk voltooid en ontmoet zijn lotsbestemming in de vorm van een klein mannetje van hout. 2) In het zuiden van Zweden probeert een ijverige vader zijn zoon te stimuleren, door hem in te wijden in de bescheiden geneugten van de crematie van kleine dieren. 3) In Göteburg komt een groep mensen van diverse pluimage bijeen in de veronderstelling dat ze gaan leren koken. 4) Ergens in het noorden sterft een patriarch. Zijn zoon woont de begrafenis bij.
Delen op facebook
Four Shades of Brown
Zweden, 2004, 192 min,
bijzonderheden over Four Shades of Brown
De eerste speelfilm van de Zweedse cabaretgroep Killinggänget. Het is een kleurrijke uitvergroting van menselijk (Zweeds) gedrag en gewoontes, verteld in vier verhalen.
Aanloop van Four Shades of Brown
Tomas Alfredson (Zweden, 1965) is autodidact filmmaker en regisseerde een aantal tv-series en korte televisiefilms. Hij maakt deel uit van het populaire 'Killinggänget'; zeven cabaretiers die volle zalen in de zweedse theaters laten bulderen van het lachen en samen diverse televisieprogramma's op hun naam hebben staan.
BioscoopAgenda van Four Shades of Brown

Four Shades of Brown in de bioscoop

Wil je Four Shades of Brown zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De Zweedse cabaretgroep 'Killinggänget' legt het moderne Zweden en het menselijk tekort onder het vergrootglas. Zwarte humor, afwijkend gedrag en disfunctionele families ter lering en vermaak, in één avondvullende voorstellingt.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen