compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 26-11 t/m 2-12
Film van de week!
MENU

Four Shades of Brown

***1/20
Waardering: 3.8/5

Fyra nyanser av brunt (2004)

Pitch

1) Een goedgeklede man heeft zojuist zijn levenswerk voltooid en ontmoet zijn lotsbestemming in de vorm van een klein mannetje van hout. 2) In het zuiden van Zweden probeert een ijverige vader zijn zoon te stimuleren, door hem in te wijden in de bescheiden geneugten van de crematie van kleine dieren. 3) In Göteburg komt een groep mensen van diverse pluimage bijeen in de veronderstelling dat ze gaan leren koken. 4) Ergens in het noorden sterft een patriarch. Zijn zoon woont de begrafenis bij.
Delen op facebook
Four Shades of Brown
Zweden, 2004, 192 min,

bijzonderheden

De eerste speelfilm van de Zweedse cabaretgroep Killinggänget. Het is een kleurrijke uitvergroting van menselijk (Zweeds) gedrag en gewoontes, verteld in vier verhalen.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Tomas Alfredson (Zweden, 1965) is autodidact filmmaker en regisseerde een aantal tv-series en korte televisiefilms. Hij maakt deel uit van het populaire 'Killinggänget'; zeven cabaretiers die volle zalen in de zweedse theaters laten bulderen van het lachen en samen diverse televisieprogramma's op hun naam hebben staan.

Four Shades of Brown - Bioscopen, Tijden & Tickets

Four Shades of Brown in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Four Shades of Brown zien? Koop of huur de film hier:De Zweedse cabaretgroep 'Killinggänget' legt het moderne Zweden en het menselijk tekort onder het vergrootglas. Zwarte humor, afwijkend gedrag en disfunctionele families ter lering en vermaak, in één avondvullende voorstellingt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Nordisk Film/TV, Svenska Filminstitutet (SFI), SVT Drama

Cast & Regisseur